Andrei Ștefănescu, mesaj dur pentru Olivia Steer, după ce l-a acuzat că nu este infectat cu noul coronavirus: ”Cât de câine să fii … ”

Publicat: 22 Jun. 2020, 11:08 Vedete
Andrei Ștefănescu, mesaj dur pentru Olivia Steer, după ce l-a acuzat că nu este infectat cu noul coronavirus: ”Cât de câine să fii … ”

Andrei Ștefănescu i-a dat o replică extrem de tăioasă Oliviei Steer, după ce a fost acuzat că nu este infectat cu COVID-19, și că ”joacă un rol”. Prezentatorul s-a simțit jignit și a plâns de supărare, pentru că nu se aștepta să fie pus la zid tocmai de o vedetă pe care o cunoștea și cu care avea o relație bună.

Solistul trupei Alb-Negru i-a dat imediat o replică tăioasă soției lui Andi Moisescu, într-o intervenție telefonică, în direct la emisiunea Sinteza Zilei.

Andrei Ștefănescu a fost acuzat de Olivia Steer că face parte dintr-o conspirație menită să promoveze coronavirusul.

Ștefănescu a rămas fără cuvinte când a văzut că este acuzat că și-a înscenat boala.

Sunt extrem de trist și dezamăgit. Efectiv nu-mi să cred ce am citit, ce mesaje am primit și cât de rea poate să fie lumea! Incredibil! N-am făcut rău nimănui, n-am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital, să ies pozitiv, să fiu criticat, să promovez COVID-ul. Pur și simplu am povestit întâmplarea mea…Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere bună despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit. Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu”, a spus Andrei Ștefănescu în timpul intervenției telefonice.

”Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să acuzi un om că și-a pupat copilul la plecare?”

Blamat că și-a pupat băiețul înainte de a fi internat, Andrei Ștefănescu a spus că i s-a părut normal să facă acest gest, în condițiile în care locuise cu el până când a primit diagnosticul, neștiind că este bolnav.

Alți oameni au simptome mai grave. Am exemple aici, sunt oameni care pleacă dintre noi. Am vazut lucruri pe care nu am crezut că o să le vad cu ochii mei. Am citit că am făcut o greșeală sau că sunt un inconștient că mi-am pupat copilul când am plecat. Știam că plec foarte multe săptămâni de acasă. Am dormit cu copilul meu în pat, l-am pupat în toate zilele astea. Ce era să fac în momentul în care am primit telefon și mi s-a spus că sunt pozitiv? Să zic ‘Hop, stați, nu mă mai atingeți!’ , când eu cu o oră înainte am stat cu copilul meu în brațe și am stat cu ei în casă neștiind că sunt bolnav. Cum să acuzi un om de așa ceva? Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să acuzi un om că și-a pupat copilul la plecare? „, a spus Andrei Stefănescu de pe patul de spital.

Publicat: 22 Jun. 2020, 11:08 Vedete
Pe aceeași temă