Așa arată un om care are tot ce și-a dorit! Andrei Ștefănescu și-a ”sufocat” băiețelul cu pupici în timp ce flirta cu frumoasa lui soție

Publicat: 12 Jun. 2020, 12:09 Vedete

Andrei Ștefănescu este fără dar și poate un om împlinit. Bucuria deplină i-o oferă însă familia lui, iar de când a devenit tătic artistul își ”sufocă”, efectiv, băiețelul, cu iubire! 

Andrei s-a implicat în numeroase proiecte de televiziune, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Viața lui s-a schimbat și după ce a cunoscut-o pe frumoasa Antonia, care i-a devenit soție în luna septembrie a anului trecut.

Cei doi au o relaţie de aproape şapte ani şi au împreună un băieţel, pe care cei doi îl iubesc mai ceva ca pe ochii din cap. Zilele trecute, paparazzi Ciao i-au surprins pe cei doi fericiți părinți, la joacă, într-un parc din Capitală, alături de fiul lor.

Atât Andrei, cât și Antonia erau îmbrăcați lejer, casual, dar cu piese vestimentare alese cu grijă pentru un look de zile mari. Faptul că Andrei e topit după băiețelul lor nu mai este un secret pentru nimeni. L-am surprins pe artist în timp ce-l în brațe pe micuț și-l ”sufoca” cu pupici!

Cel mic pare cel mai fericit băiețel din lume, tăticul său alintându-l și arătându-i o dragoste nemărginită, sub privirile duioase ale Antoniei, care radiază de fericire în prezența celor mai importanți bărbați din viața ei.

Andrei și Antonia și-au unit destinele la Sinaia

„Suntem în Sinaia, am ţinut totul secret, am vrut să fac departe de Bucureşti, de toată nebunia, de aceea m-am învoit de la emisiune. Este un oraş special, mi-am petrecut o parte din copilărie aici. A fost emoţionant, pe fugă, dimineaţa. Ne bucurăm foarte mult. Acum o săptămână am împlinit şase ani de relaţie. Suntem bine şi important e că a ieşit momentul foarte bine. Am vrut să fie ceva discret, doar pentru noi. Ayan a înţeles că este o zi specială, a cărat buchetul Antoniei în permanenţă, e fericit, a văzut că trăim o zi frumoasă”, a declarat Andrei Ştefănescu, la Antena Stars, după nuntă.

 

Publicat: 12 Jun. 2020, 12:09 Vedete
Pe aceeași temă