Cine va prezenta show-ul „Star Matinal” dupa plecarea lui Andrei Stefanescu

Publicat: 31 mai 2019, 10:56 Autor: Simona Vedete

Surpriza mare la Antena Stars, dupa ce Andrei Stefanescu a facut anuntul plecarii din cadrul show-ului.

Cine va prezenta show-ul „Star Matinal”. Nimeni altii decat Flick si Popescu vor prezenta show-ul transmis de Antena Stars, alaturi de Nasrin si Chef Cristian Andrei Olteanu.

Cei doi fac de fiecare data la Forza ZU, iar acum promit sa faca acelasi lucri si la „Star Matinal”. Flick si Popescu au facut primele declaratii cu privire la acest proiect.

Cine va prezenta show-ul „Star Matinal”

Cine va prezenta show-ul Star Matinal (1)

„Nu dansez… nu trebuie să ne adaptăm emisiunii. Poate şi emisiunea să se adapteze la noi… Eu văzând imaginile, tind să cred că Andrei e plătit la dans”, a spus Flick la Xtra Night Show.

„Practic a plecat Andrei şi am venit noi doi. O să fie şi Nasrin. Şi Roxana şi bucătarul… Andrei a fost atât de tare încât e nevoie de doi oameni care să-l înlocuiască” a continuat acesta.

„Prima dată o să mă sacrific eu. Nasrin ştie cu ce se mănâncă toată treaba”, a spus si Popescu.

Andrei Stefanescu spune adio show-ului „Star Matinal”

Anuntul a fost facut chiar de Andrei Stefanescu in cursul zilei de ieri, in timpul show-ului, luand prin surprindere pe toata lumea.

Insa partea buna este ca plecarea lui din cadrul emisiunii este doar temporara, de o luna si jumatate. Motivul plecarii acestuia este un alt contract pe care l-a semnat cu o alta emisiune.

Astfel, pentru o luna si jumatate, Andrei Stefanescu i se va alatura lui Liviu Varciu, cel mai comic duo actual din televiziune, pentru un nou show unde „vor incasa bataie”.

„Chiar o să-mi fie dor de voi, o să-mi lipsiţi şi în fiecare zi o să fac un video în care o să vă arăt cât de trist sunt că nu sunt cu voi. Mă duc la o altă emisiune împreună cu Liviu Vârciu, undeva unde se încasează bătaie” a spus Andrei Stefanescu la Antena Stars, potrivit Libertatea.

Publicat: 31 mai 2019, 10:56 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă