Andreea Bălan l-a făcut praf pe Capatos în direct! Ce a supărat-o pe artistă: „Martalog bătrân ce ești”

Publicat: 29 aug. 2023, 09:54 Autor: Camelia Vedete

Dan Capatos a revenit pe micile ecrane cu emisiunea care l-a consacrat, Xtra Night Show. Alături de el sunt din acest sezon și Natalia Mateuț, Cătălin Cazacu, dar și Andrei Ștefănescu. Această nouă formulă gândită de șefii Antena Stars au scos-o din minți pe Andreea Bălan.

În prima ediție a emisiunii Xtra Night Show din acest sezon a fost invitată Andreea Bălan. Artista a acceptat să vorbească despre relația pe care o are cu tenismenul Victor Cornea. Jumătatea trupei Andre se declară foarte fericită. Mai mult, ea a spus că i-a cunoscut și părinții iubitului și că, la rândul ei, și ea l-a adus acasă la fetițe.

Andreea Bălan l-a făcut praf pe Capatos în direct!

Ei bine, discuția de la Antena Stars din emisiunea lui Dan Capatos a decurs bine până într-un punct. Andreea Bălan și-a dorit să termine explicațiile cu privire la relația ei și să se difuzeze și noua piesă pe care tocmai ce a lansat-o. Zis și făcut! Melodia artistei a început să ruleze pe ecranele din platou, dar a fost lăsată de producție doar pentru câteva secvențe. Văzând acest lucru, Andreea a spus: „Lăsați și partea în care cântă și What’s UP”.

Cu chef de glume, Dan Capatos i-a răspuns: „Lasă că vine și What’s UP la noi să cânte partea lui”. Această replică nu i-a picat deloc bine Andreei Bălan. Apoi grupul vesel Natalia Mateuț, Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu au dat curs glumițelor.

Ce a supărat-o pe artistă: „Martalog bătrân ce ești”

Andreea Bălan a rămas nedumerită, ținea microfonul pe canapea, mimica feței i se schimbase total. La un moment dat a întrebat: „Măi, noi suntem în direct acum?”. Dan Capatos i-a răspuns: „Da, suntem în direct”. Andreea Bălan a continuat: „Nici nu ați început bine și voi vă bateți joc de emisiunea asta”. Glumele au continuat, moment în care, Andreea Bălan a răbufnit: „Martalog bătrân ce ești”. Andrei Ștefănescu a replicat: „Mamă, ce ți-a zis-o”. Imediat producția a luat publicitate.

Andreea Bălan nu este dorită de părinții iubitului

Andreea Bălan iubește și este iubită! Artista și-a asumat relația cu Victor Cornea, dar se pare că nu totul este lapte și miere.

Andreea Bălan a publicat un mesaj pe reţelele de socializare, dar şi mai multe imagini alături de cel care o face fericită.

„Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită şi sunt mai fericită ca niciodată ❤️💫@victorcornea 🥇”, a scris Andreea Bălan în descrierea fotografiilor pe care le-a publicat în mediul online.

Se pare că părinții lui nu sunt deloc încântați de această legătură amoroasă din varii motive. Conform surselor Cancan.ro, familia nu privește deloc cu ochi buni relația lui.

„Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii. Ei sperau ca băiatul să-și găseasca o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească. Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, potrivit surselor Cancan.ro.

Publicat: 29 aug. 2023, 09:54 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă