Andreea Bălan are un nou iubit! Cine este + primele fotografii cu el

Publicat: 19 iun. 2023, 11:44 Autor: Camelia Vedete

Andreea Bălan are un nou iubit și nu se mai ascunde. Artista a publicat și primele fotografii cu el.

Andreea Bălan este în culmea fericirii alături de Victor Cornea, un cunoscut tenismen. CANCAN.RO a dat-o de gol și a scos la iveală detalii inedite despre noua idilă din showbizul autohton. Așa că, artista n-a mai stat pe gânduri și s-a afișat alături de bărbatul care o face fericită.

Tot sursele CANCAN.RO v-au informat că fosta soție a lui George Burcea și cunoscutul sportiv au fost plecați într-o escapadă în Paris, orașul dragostei. Au trecut zilele, iar vedeta a început să nu se mai ascundă de ochii lumii. Își trăiește fericită viața și nu ține cont de criticile nimănui.

Diferența de vârstă se pare că nu este o problemă, căci dragostea este de ajuns. Victor este mai mic cu aproape 10 ani decât celebra cântăreață, lucru care nu stă deloc în calea iubirii lor.

Andreea Bălan, părăsită și cu banii luați!

Andreea Bălan, părăsită și cu banii luați! Cine e bărbatul care i-a furat 90.000 de euro. Andreea Bălan a fost lăsată cu ochii în soare, după ce a investit 90.000 de euro pentru un apartament. Se pare că, dezvoltatorul a fugit cu banii.

Andreea Bălan a făcut o invesiție mare în urmă cu câțiva ani. Vedeta voia să își cumpere un apartament într-un complex rezidențial din București. Astfel, artista a pus la bătaie toți banii câștigați din emisiuni cu gândul că îți va lua propria casă luxoasă.

Andreea Bălan, părăsită și cu banii luați! Cine e bărbatul care i-a furat 90.000 de euro

„Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii „Dansez pentru tine”, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo”, a declarat Andreea Bălan, pentru observatornews.ro

Andreea Bălan voia un apartament la etajul 11 al blocului. Vedeta a tot așteptat ca locuința să fie gata, însă atunci numai scheletul a fost ridicat. Ea a mărturisit că a făcut chiar și un proces în acest sens.

„Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un proces. (…) Dacă tu ai bani, îţi luăm ţie banii. Și a trebuit să mai fac eu un alt proces cu fiscul din Ploieşti şi între timp celelalte firme să-si plătească cota lor”, a adăugat vedeta.

Publicat: 19 iun. 2023, 11:44 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă