Simona Gherghe vorbeste deschis despre viata de mamica

Publicat: 30 May. 2019, 17:14 Vedete

Indragita prezentatoare TV si-a facut curaj si a vorbit despre ceea ce presupune viata de mamica.

Simona Gherghe vorbeste deschis despre viata de mamica. Prezentatoarea a vorbit si despre partile bune, dar si cele mai grele din viata unei mamici, cu maxima sinceritate.

Simona Gherghe vorbeste deschis despre viata de mamica

Momente de panica pentru Simona Gherghe, insarcinata in sapte luni

„E frumos? Puțin spus. E minunat! E greu? Al naibii de greu. Scriu rândurile astea, pentru femeile care se pregătesc să fie mame și pentru cele că mine, lăuze. Aș fi putut să laa la descriere doar partea cu minunatul, dar nu vreau să cosmetizez nimic. N-ar fi cinstit.

Prea am văzut postări în care totul e doar despre fericire, armonie și zâmbete ca-n reclame. Până acolo, e drum lung. Și noi zâmbim în poză, dar dincolo de zâmbet, sunt multe. Oboseală cruntă, două, trei ore de somn pe noapte, cu plâns mult, cu furtună hormonală post-partum, cu o mie de griji și îndoieli, cu dureri de sâni și de burtă și de spate.

Cu Ana, care se bucură de Vlad și l-ar pupa toată ziua, dar care nu înțelege de ce trebuie să o împartă pe mami, mami a ei de care și ea are nevoie, pentru că și ea e atât de mică… Privirea ei, uneori, mă înțeapă drept în inimă

Și da, ziua încerc să fiu mai mult a ei, căci noaptea-i a lui Vlad. Asta când nu se trezește ea plângând și strigând după mine. Iar când se trezesc amândoi, atunci să te ții… Și, printre toate astea, mai avem momente când e liniște, când Vlad e pe brațul meu stâng și doarme, iar Ana, pe brațul drept și se uită la desene.

Uite, pentru clipele astea se șterg alea grele, cu nopți lungi, cu extenuare de simți că te doare carnea și nu mai știi încotro s-o apuci. Și mai sunt, apoi, plimbările noastre, când reușim să sincronizăm programul copiilor. Noi patru, învățând să trăim unii cu alții. Cu fiecare zi care trece, e cu un minut mai ușor. O simt. Și, Doamne, cum prețuiesc minutul asta…

Știu că, poate, n-ar fi trebuit să scriu, că textul asta mă expune, poate, prea tare, dar e că o spovedanie a unei #mamededoi, la început de drum. Și mai știu că nu sunt singură! #mamadedoi #anageorgia #vladioan #simonagherghe” a spus aceasta pe social media.

Publicat: 30 May. 2019, 17:14 Vedete
Pe aceeași temă