Logodnicul Elenei Udrea si-a facut de cap in club. Cum a fost surprins acesta

Publicat: 30 mai 2019, 16:00 Autor: Simona Vedete

Adrian Alexandrov a sarbatorit zilele trecute intr-un club de fite din capitala, in timp ce mama copilului sau se afla in Costa Rica.

Logodnicul Elenei Udrea si-a facut de cap in club. De scurt timp, Adrian Alexandrov s-a intors in Romania, dupa ce a fost in vizita in Costa Rica, la logodnica si fiica sa.

Alexandrov este nevoit sa faca deseori naveta intre Romania si Costa Rica. Insa in pofida programului foarte aglomerat, reuseste sa-si faca timp si pentru el si pentru distractie, dupa cum s-a intamplat zilele trecute.

Logodnicul Elenei Udrea si-a facut de cap in club

Logodnicul Elenei Udrea si-a facut de cap in club

Acesta a fost invitat de unul dintre prietenii sai la o super petrecere care a avut loc intr-un club de fite din nordul capitalei. Au sarbatorit aniversarea amicului sau astfel ca prezenta lui a fost obligatorie.

Alexandrov a profitat de ocazie si a petrecut pana-n zorii zilei alaturi de restul invitatilor, avand o tinuta extrem de eleganta, la fel ca toti cei prezenti la petrecere.

Multi sustin ca a fost sufletul petrecerii, animand situatia de fiecare data si intretinand atmosfera, dansand si simtindu-se bine si bineinteles, delectandu-se cu bauturi alese.

Adrian Alexandrov va mai petrece cateva zile in tara inainte de a se intoarce la logodnica si fiica sa, pentru ca trebuie sa-si puna la punct afacerile.

Adrian Alexandrov a pus mana pe 200.000 de euro. Logodnicul Elenei Udrea si-a vandut bunurile. De ce

 

Publicat: 30 mai 2019, 16:00 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă