Elena Udrea, mesaj emoționant de ziua fiicei. Și-a strigat durerea în cuvinte: „Nu există destul timp să îmi cer iertare”

Publicat: 20 sept. 2023, 15:17 Autor: Camelia Vedete

Elena Udrea a scris un mesaj emoționant de ziua fiicei, Eva Maria. Și-a strigat durerea în cuvinte și este tristă că nu este alături în cea mai importantă zi a fetiței ei, ziua în care a împlinit cinci ani. 

Elena Udrea a scris pe rețelele de socializare un mesaj trist și emoționant. Fiica ei a împlinit cinci ani, iar ea, ca mamă, nu a putut să îi fie alături. Cuvintele sunt dureroase și descriu neputința, durerea, dar și speranța că Eva Maria este puternică și va putea trece peste acest eveniment neplăcut din viața ei.

Elena Udrea, mesaj emoționant de ziua fiicei

La mulți ani, iubirea mea! ❤️
La mulți ani, fetița mea minunată!
Iți doresc să fii sănătoasă, puternică, și să ramai plină de iubire în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine.
Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viață mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani.
Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu iți sunt alaturi, dar fiecare gând al meu este la tine.
Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta! ❤️

Elena Udrea, momente emoționante alături de fiica ei

Elena Udrea a petrecut recent câteva ore alături de fiica ei. Micuța Eva Maria în vârstă de 5 ani și fostul Ministru al Turismului s-au putut vedea după mult timp în libertate. Partenerul blondinei a surprins în câteva fotografii momentele emoționante cu cele două. Iată cât de mult a crescut fetița!

Elena Udrea are executat o pedeapsă de 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. În cursul ultimelor luni, fostul Ministru al Turismului a depus mai multe cereri pentru a obține permisiunea de a-și vedea copilul. Însă aceste cereri au fost respinse. Ea și-a exprimat nemulțumirea în repetate rânduri, mai ales că, spunea ea, a pierdut multe evenimente imporante din viața micuței ei. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

Elena Udrea a petrecut recent câteva ore cu Eva Maria

Pe data de 8 august 2023, penitenciarul în care Elena Udrea este încarcerată, a organizat un eveniment într-o colaborare cu cei de la asistența socială. Astfel, mai multe mămici condamnate la închisoare au putut petrece timp cu familiile lor.

Momentul în care Elena Udrea a revăzut-o pe fiica ei a fost unul cât se poate de emoționant. De-a lungul timpului, în spațiul public au apărut mai multe imagini cu micuța, Eva Maria, însă în ultima vreme, copila s-a schimbat enorm.

În vârstă de cinci ani, seamănă perfect cu mama ei. Eva Maria a moștenit multe trăsături de la mama ei, de la culoarea părului și până la nuanța ochilor.

Adrian Alexandrov alături de fiica lui, Eva Maria

Adrian Alexandrov, dezvăluiri despre relația cu Eva Maria

În cadrul unui interviu recent, Adrian Alexandrov a mărturisit că uneori este destul de dificil să facă față tuturor responsabilităților. Bărbatul trebuie să fie pentru fiica lui și mamă și tată, însă luptă ca micuței să nu îi lipsească nimic.

„La un moment dat pe mine a început așa mă întrebe sub diferite moduri Și cred că a început să înțeleagă că se întâmplă ceva, că nu e normal și că mereu se văd în același loc. Mă încearcă și pe mine emoții. Eu sunt și mamă, și tată, și bonă, și bunică și prieten de joacă și toate.”, a mai precizat omul de afaceri, potrivit spynews.ro.

Ți se rupe sufletul! Fiica Elenei Udrea este tristă în vacanța alături doar de tată: „M-a ucis suferința ei”

Fiica Elenei Udrea este tristă în vacanța alături doar de tatăl ei. Micuța Eva Maria simte dorul de mama, care se află după gratii într-un penitenciar din România.

Cel puțin din punct de vedere fizic, Elena Udrea nu poate fi alături de familia ei. Motiv pentru care Adrian Alexandrov este cel care suplinește locul mamei și îi oferă fetiței toată grija de care are nevoie. Sunt imagini emoționante, mai ales că tristețea îi poate fi citită pe chip. Jurnalista Floriana Jucan a încărcat imaginile surprinse în stațiunea Mamaia pe rețelele de socializare cu acordul lui Adrian Alexandrov.

„Ieri, pe o terasă din Mamaia, Eva Maria, fetița Elenei Udrea, m-a ucis cu tristețea ei. Stătea cuminte și tăcută, privind copiii din piscină, în timp ce tatăl ei o înconjura cu grijă și tandrețe. Mi-a rupt sufletul…

PS. Postez aceste imagini cu acordul domnului Adrian Alexandrov. PS2. Am oprit comentariile să nu ne desfigurăm de la atâta ură!”, este mesajul scris de jurnalista Floriana Jucan, pe Facebook, după cum scrie CANCAN.RO.

Adrian Alexandrov, despre situația Elenei Udrea

„Suntem în vacanță. Și eu, și fata! Am ales să mergem la Sulina, de unde sunt de loc, la casa părinților mei și să ne bucurăm de aceste momente împreună. Vom merge la plajă, dar și în alte locuri și vom face și plimbări cu barca prin Deltă. Sunt niște locuri foarte frumoase prin zonă! Elena era în regulă, cel puțin duminică seara când am vorbit cel mai recent la telefon cu ea. Discutăm des, cât de des ne-o permit condițiile, dar vă asigur că moralul său e unul ridicat. Nici vorbă despre alte lucruri!”, a declarat Alexandrov. Vezi aici detaliile exclusive.

Publicat: 20 sept. 2023, 15:17 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×