Imaginile care o vor face pe Elena Udrea să plângă! Cum a fost surprins Adrian Alexandrov prin oraș

Publicat: 19 apr. 2022, 10:16 Autor: Maria Apostol General

În vreme ce Elena Udrea se află după gratii în Bulgaria, soțul ei, Adrian Alexandrov, își vede de viață cu zâmbetul pe buze, prin oraș, alături de fetița pe care o au împreună. Probabil că fostul model nu vrea să-i arate copilului că trece prin vremuri tulburi. 

Aparent, Adrian Alexandrov nu pare foarte îngrijorat de situația în care se află iubita lui, în Bulgaria. Țară ce a cerut, în urmă cu puține zile, informații despre condițiile de detenție la care ar fi supusă Elena Udrea în țara natală. Semn că încarcerarea fostului ministru se apropie.

Alexandrov a fost surprins la restaurant alături de fiica lui și câțiva apropiați. Cu o mimică degajată, fostul model a stat numai cu ochii pe Eva, pe care nu a scăpat-o din priviri. Și a fost extrem de atent la nevoile micuței.

În timpul prânzului, ce părea unul relativ liniștit, iubitul Elenei Udrea a început să vorbească la telefon. Au trecut minute în șir, iar el părea să treacă de la o stare la alta. Dacă în declarațiile de pe Facebook susținea că nu știe cum să-i explice Evei faptul că mama sa nu se află alături de familie, acum Adrian Alexandrov pare să nu o mai menajeze pe micuță, chiar dacă încearcă să se tragă către geam, în timpul apelului telefonic. Mai multe imagini și detalii găsiți pe CANCAN.RO.

Unde plănuia Elena Udrea să fugă

Elena Udrea a fost audiată în Bulgaria în legătură cu cererea de extrădare depusă de autoritățile române. Instanța a decis ca fostul ministru să rămână în arest până la data de 14 aprilie. Atunci când se va judeca la Sofia apelul formulat de avocatul lui Udrea.

Dacă nu va ajunge în România, Elena Udrea a spus că a cerut azil politic în Grecia. Unde a închiriat o locuință unde ar putea să stea. Pentru că, spune ea, „are grave probleme de sănătate”.

Publicat: 19 apr. 2022, 10:16 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă
×