Trupul adolescentului dispărut in Marea Neagra a fost găsit la mal. Parchetul Militar cercetează moartea elevului

Publicat: 30 May. 2019, 12:10 Ciao.ro
Trupul adolescentului dispărut in Marea Neagra a fost găsit la mal. Parchetul Militar cercetează moartea elevului

Mitroi Iosif-Corneliu, dat dispărut marți în zona plajei din stațiunea Mamaia, a fost identificat astazi.

Trupul adolescentului dispărut in Marea Neagra a fost găsit la mal. Trupul neînsuflețit a fost adus de valuri în zona localității Năvodari, Ministerul Apărării Naționale anunțând că Parchetul Militar cercetează împrejurările decesului.

In vârstă de 16 ani, Mitroi Iosif-Corneliu era elev în clasa a IX-a la Colegiul Militar Național „Tudor Vladimirescu” și participa la „Școala de vară” organizată de Direcția informare și relații publice a Ministerului Apărării Naționale, în garnizoana Constanța.

Trupul adolescentului dispărut in Marea Neagra a fost găsit la mal

Trupul adolescentului disparut in Marea Neagra a fost gasit la mal

Împrejurările decesului sunt cercetate, conform legii, de către Parchetul militar, anunță Ministerul Apărării Naționale (MApN), într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Joi dimineață, o femeie a anunțat printr-un un apel pe 112 că în apropiere de tabăra din Năvodari, pe plajă, se află trupul neînsuflețit al unei persoane. Acesta fusese adus de valuri până la țărm, iar la fața locului s-au deplasat cadre de la Ambulanță, polițiști și pompierii militari.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că este vorba despre trupul elevului de 16 ani, din Craiova, care a fost dat dispărut, marți, după ce a mers să se scalde în mare.

De atunci, zeci de scafandri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, precum și ai Centrului de Scafandri al Forțelor Navale Române au desfășurat căutări în zona în care acesta fusese văzut ultima oară, dar fără succes, deși s-au folosit echipamente de specialitate, inclusiv sonar.

Publicat: 30 May. 2019, 12:10 Ciao.ro
Pe aceeași temă