Imagini de la petrecerea de dupa cununie a lui Brigitte cu Pastrama! S-au cantat manele si s-au bagat bani de dedicatii in frapiera! VIDEO

Publicat: 30 May. 2019, 11:11 News 3

Cel mai recent cuplu din showbiz au dat o petrecere de pomina dupa cununia civila.

Imagini de la petrecerea de dupa cununie a lui Brigitte cu Pastrama!  Brigitte si Florin Pastrama s-au casatorit zilele trecute civil iar nunta si cununia religioasa urmeaza sa aiba loc in viitorul apropiat.

Dupa ce au spus „DA” in fata ofiterului de la Starea Civila din Voluntari, Pastrama, Brigitte si toti invitatii lor au mers la restaurant unde a avut loc o mica petrecere. Desi trebuia sa fie doar o simpla masa unde toata lumea sa manance si sa se simta bine, cei doi au facut o adevarata nunta.

Imagini de la petrecerea de dupa cununie a lui Brigitte cu Pastrama

Au invitat o formatie de muzica de petrecere, au avut tort de trei etaje si Brigitte a aruncat buchetul. Atmosfera a fost una de adevarata nunta pentru ca in mijlocul restaurantului invitatii s-au ridicat si au facut o hora, desi nimeni nu venise pregatit pentru asta.

Brigitte si Pastrama si-au schimbat o multime de vorbe frumoase si au dansat imbratisati printre mese inainte ca lumea sa inceapa sa manance. Dupa cateva pahare a inceput adevarata petrecere atunci cand Ioana Filimon si Billionera au decis sa le dea o dedicatie proaspat-insurateilor. Au luat microfonul si au inceput sa cante manele: „Dar eu de iubesc de mor, de acolo din corason.”

Nu a trecut mult pana cand toata lumea a iesit la dans si restaurantul de lux din capitala s-a transformat in club de manele. Ioana a mers pe la toti nuntasii cu Florin Pastrama si le-a cerut sa puna bani in frapiera pentru dedicatii. La final Brigitte a aruncat buchetul pe care l-a prins Otilia desi nu parea foarte incantata: „La toate nuntile am prins buchetul de la 17 ani, dar nu m-am maritat niciodata. „

„Am lacrimi de fericire in ochi si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a facut cel mai fericit acum la 40 de ani. Ea este femeia inimii mele si m-a facut sa fiu cel mai fericit barbat. Multumesc Brigitte” a fost tot ce a putut sa spuna Florin Pastrama dupa petrecere cand era vizibil emotionat.

Publicat: 30 May. 2019, 11:11 News 3
Pe aceeași temă