Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Bruneta este hotărâtă să nu îi mai acorde altă șansă soțului ei

Publicat: 11 Nov. 2020, 12:17 Vedete

După ce a anunțat de mai multe ori în presă faptul că își dorește să divorțeze, Brigitte a pus punct relației cu Florin Pastramă. Bruneta a făcut anunțul despărțirii a mărturisit că nu mai poate suporta violențele din partea partenerului său.

Brigitte s-a plâns de mai multe ori de faptul că Florin Pastramă este un bărbat violent, deși în fața publicului acesta a arătat o altă față.

De asemenea scenele în care cei doi se ceartă și își aruncă cuvinte grele nu sunt deloc străine publicului, iar de această dată bruneta a ajuns la capătul răbdării. Vedeta susține că nu mai poate sta lângă un bărbat agresiv, iar problemele pe care acesta le are sunt din cauza familiei lui.

”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, imi pare rau că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci”, a spus Brigitte la Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit

Brigitte a mai explicat că este gata să pună punct căsniciei pentru siguranța ei și a copiilor.

”Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a mai spus Brigitte.

Brigitte, jignită de Florin Pastramă în văzul tuturor

Recent, într-unul dintre episoadele emisiunii, în timpul unei discuții aprinse Florin Pastramă a acuzat-o pe vedetă că s-a căsătorit cu fostul tenismen Ilie Năstase pentru bani. Brigitte nu a mai suportat să audă jignirile soțului și a început să plângă.

“A fost soțul meu. Care m-a înșelat și n-am mai acceptat și m-am răzbunat. M-am purtat și eu urât cu el, dar nu e normal. Eu pe el l-am iubit dar el și-a bătut joc de mine, am fost 10 ani cu el.

Nu e normal să spui asta despre mine, l-am iubit. Așa cum te iubesc pe tine acum. Nu e frumos ce ai făcut, să îmi dai exemple din trecut. Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, mă jignești. Nu dau explicații decât în fața lui Dumnezeu. M-ai jignit enorm de mult astăzi. Nici măcar nu ți-ai cerut scuze. Mereu îmi arunci în față că am fost o proastă. Mereu am tras cu el, recunosc că m-am răzbunat. Dacă nu mă înșela și nu se întâmpla ce se întâmplat nu mai eram cu tine acum”, a povestit Brigitte Pastramă cu lacrimi în ochi, potrivit Wowbiz.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 11 Nov. 2020, 12:17 Vedete
Pe aceeași temă