Prin ce momente grele au trecut vedetele în 2020! Persoanele publice din România au fost protagonistele unor scandaluri uriașe

Publicat: 01 Jan. 2021, 12:25 Vedete

Anul 2020 a fost unul extrem de încărcat cu momente dificile pentru întreaga planetă. Nici viața vedetelor nu a fost mai ușoară, mai ales că multe dintre persoanele publice din România au fost protagonistele unor scandaluri de proporții. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, Brigitte și Florin Pastramă, Oana Zăvoranu sau Oana Zăvoranu sunt doar câteva nume care au ținut primele pagini ale ziarelor din cauza conflictelor pe care le-au avut de-a lungul anului care tocmai s-a încheiat.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Cei doi foști soți au format un cuplu apreciat la începutul relației lor. Și asta pentru că toată lumea a considerat că se potrivesc perfect, iar multă lume a crezut că frumoasa blondină și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat puternic care îi oferă tot ce are nevoie…

Lucrurile s-au schimbat radical pe parcurs, iar cei doi au devenit personajele principale ale unor scandaluri pe care le vedem doar în filme. Bătăi, certuri, despărțiri, infidelități, toate aceste cuvinte caracterizează perfect relația pe care cei doi au trăit-o timp de 2 ani… Despărțirea dintre cei doi părea definitivă în momentul în care Alex Bodi a intrat în pușcărie, condamnat într-un dosar de proxenetism, însă afaceristul a continuat să o caute pe blondină, iar cum cei doi au fost mereu imprevizibili nu mare ar fi mirarea dacă i-am vedea în viitor din nou împreună.

Fulgy și Margherita de la Clejani

Cei doi cunoscuți artiști au șocat de-a dreptul opinia publică în momentul în care au fost surprinși în ipostaze halucinante. Primul care a făcut gesturi necugetate în public a fost Fulgy… Băiatul a intrat în atenția presei într-un mod negativ după ce iubita lui l-a acuzat de agresiune. De la această declarație a tinerei a pornit un adevărat scandal care s-ar fi terminat la poliție. Apoi băiatul a fost surprins de paparazzi în momentul în care a atacat pe stradă un bărbat chiar într-o stație de autobuz.

Nici sora lui Fulgy nu a fost ferită de astfel de evenimente. Margherita de la Clejani a provocat un accident în urmă cu câteva luni, iar la primele teste ale polițiștilor aceștia au descoperit faptul că artista consumase substanțe interzise. După acest episod, fiica artiștilor din Clejani a mai avut o ieșire șocantă. Aceasta se pare că, ar fi agresat două dintre angajatele unei companii de imobiliare care aveau sediul lângă magazinul său de haine. Pe numele artistei a fost deschis un dosar penal pentru amenințare, lovire și alte violențe.

”Copiii lui Alex Velea”

De departe despărțirea celor de la Golden Boy a fost unul dintre cele mai neașteptate momente din 2020. Artiștii au hotărât să o ia pe drumuri separate din cauza unor neînțelegeri.

“Totul a început atunci când Antonia i-a reproșat Alexiei că este prea arogantă și tupeistă. Tot ea este cea care i-a cerut lui Alex să nu îi mai permită Alexiei să stea toată ziua, bună ziua, la studioul de înregistrări. Mario a avut un șoc când a auzit asta și au început să se contreze. Războiul s-a mutat apoi în mediul online, iar Velea și Mario au ajuns să nu își mai vorbească deloc. Practic, ei au ajuns să fie despărțiți de femei, deși erau atât de uniți și țineau enorm unul la celălalt”, au declarat surse din anturajul artiștilor la acel moment.

După ce mai multe zile la rând Lino, Mario și Velea și-au aruncat cuvinte dure în mediul online, tatăl adoptiv al celor doi a făcut lumină în acest scandal: „Una din probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario, au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul. Însă Lino și Mario când au dat de faimă și atenție au uitat de aceste lucruri.

Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society. Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o.

Ei au niște obligații contractuale față de mine, dar de azi înainte sunt liberi de contract. Băieți, să fiți fericiți, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața”a spus Alex Velea în videoclipul postat pe Youtube.

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru sinceritatea cu care a vorbit de fiecare dată indiferent de subiectul abordat, dar în primul și în primul rând pentru caracterul său exploziv. Bruneta a început un război cu influencerii la finalul anului 2020 pe care cu siguranță îl va continua și în următorul.

”Dăm drumul la treabă și o facem în stil mare! Asumat și pe față! V-am promis ceva ce nu s-a mai făcut în România și mă țin de cuvânt! Miercuri, ora 19.00, începe adevărata NEBUNIE a Oanei Zăvoranu! Am pus tunurile pe influencere și nu mă las până nu dărâm toate miturile create în jurul acestor mocangioaice care deja sufocă pe toată lumea”, a anunțat artista pe pagina sa de Facebook.

Cristina ICH, Oana Roman, Andreea Bănică sunt doar câteva dintre vedetele din România pe care Oana și-a pus ”tunurile”. De asemenea și ”victimele” divei au avut ceva de spus, însă după cum au declarat o vor face pe cale legală, mai exact au dat-o pe brunetă în judecată pentru calomniile aduse.

Brigitte și Florin Pastramă

La fel ca și în cazul Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi și căsnicia lui Florin Pastramă cu Brigitte nu a fost lipsită de scandaluri.

Deși la început părea că totul este numai lapte și miere, micile certuri dintre cei doi au ajuns la adevărate ”lupte”. Florin Pastramă ar fi agresat-o de mai multe ori pe brunetă, iar dovadă stau imaginile pe care camerele de supraveghere, sau paparazzi le-au surprins de mai multe ori.

”Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, spunea Brigitte despre partenerul său.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 01 Jan. 2021, 12:25 Vedete
Pe aceeași temă