Motivul pentru care Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit: ”Am fost avertizată din toate colțurile…”

Publicat: 15 apr. 2022, 11:57 Autor: Maria Apostol Vedete

La distanță de o zi după ce au apărut imagini cu ea în club, alături de Alex Bodi, în timp ce dădea peste cap mai multe shoturi, Ema Uta a anunțat pe contul de Instagram că nu mai formează o relație cu celebrul musculos. S-a vehiculat că prezența unei foste iubite în peisaj i-ar fi zguduit lumea ”reginei machiajului”. 

Fie nu are noroc, fie nu-i plac relațiile de lungă durată. Cert este că Alex Bodi este din nou singur, după ce Ema Uta a anunțat pe Instagram că nu mai formează un cuplu cu el.

Pentru a mă scuti de viitoare posibile „atacuri”, presupuneri, strategii din partea presei sau a altor persoane, declar public că în acest moment nu sunt într-o relație cu cineva”, a fost mesajul ei.

Decizia a fost luată după ce cu o noapte înainte au avut, probabil, discuții despre una dintre fostele musuculosului. Atunci, paparazzi i-au surprins pe Ema și Alex Bodi în club, destul de reci unul cu altul. Mai mult, blonda părea că-și îneacă amarul în alcool, după ce a dat peste cap mai multe shoturi. Să fi fost prezența Biancăi Iordache în club, fosta iubită a lui Bodi, motivul pentru care Ema a simțit că ceva este în neregulă?

Cert este că ulterior ea a fost cea care a anunțat despărțirea, fără să facă prea multe comentarii pe subiect.

Ce spunea Ema Uta despre Alex Bodi la începutul relației: ”Am fost avertizată”

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ un an, atunci când Ema Uta spunea că a fost avertizată cu privire la Alex Bodi.

Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul. M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă. Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine.

Am fost prevenită, avertizată din toate colțurile. Mă simteam vinovată, eu eram singură, nu depindeam de nimeni, nu știam ce se întâmplă de ce toată lumea a sărit pe mine. Au trecut cam 8 luni de când l-am cunoscut. Am lăsat timpul să treacă, am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el și acum pot să spun că suntem ok”, a spus Ema Uta la ”Teo Show”.

Publicat: 15 apr. 2022, 11:57 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă