Ema Uta a ”sudat” paharele cu alcool după ce s-a ciocnit în club cu fosta lui Alex Bodi!

Publicat: 13 apr. 2022, 09:18 Autor: Maria Apostol Vedete

Chiar dacă Alex Bodi și-a asumat relația cu ea și petrec foarte mult timp împreună, Ema Uta nu stă foarte relaxată când în peisaj apar ”fostele” iubitului său. Recunoscut, de altfel, pentru faptul că-i place să ”reîncălzească ciorbele”. 

Alex Bodi și Ema Uta formează un cuplu de câteva luni, iar aparițiile lor în cluburile din Capitală sau în vacanțele exotice sunt „la ordinea zilei”. Sigur, vacanțele, după cum v-am și detaliat în cazul uneia dintre ele, se fac și pe „credit”, iar ieșirile în club pot fi și pe buget mai redus.

Sâmbătă seară, la Nuba, Alex Bodi și Ema Uta își fac apariția. E full-house, iar printre cei prezenți se numără și Bianca Iordache. Nimeni alta decât fosta iubită a musculosului. Lui nu-i pasă, dar make-up artistul vedetelor nu pare să stea foarte relaxată în preajma ei. Acesta să fi fost oare și motivul pentru care a dat peste cap mai multe shoturi? Mai multe imagini și detalii găsiți pe CANCAN.RO.

Alex Bodi și Ema Uta și-au oficializat relația

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, și make-up artistul Ema Uta și-au oficializat relația printr-o postare pe pagina de Instagram a omului de afaceri. Cei doi și-au expus trupurile lucrate la sală și s-au fotografiat îmbrățișați pe o plajă privată din Maldive.

Cei doi formează un cuplu de la începutul anului. Îndrăgosțiții au bifat deja o vacanță în Bahamas. De unde Ema a postat mai multe fotografii în care apărea și sexy și elegantă, în diverse locații de lux. Însă nu a arătat cu cine este în vacanță.

Publicat: 13 apr. 2022, 09:18 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă