Scandal imens între două fete de oraș! Fosta lui Alex Bodi, acuzată că ”racolează” cliente pentru bărbați cu bani

Publicat: 25 ian. 2022, 10:52 Autor: Maria Apostol Vedete

A ieșit scandal în toată regula între două fete de oraș! Cu acuzații grave, amenințări și multe altele. Allena a acuzat-o pe Bianca Iordache, fosta iubită a lui Alex Bodi, că ar fi încercat să o „racoleze” pentru bărbați cu bani. În replică, Bianca spune că a fost vorba de cu totul altceva.

Bianca Iordache și Allena au început scandalul seara trecută. Între multele „capete de acuzare”, a apărut și acela cum că fosta iubită a lui Alex Bodi ar fi încercat să o „racoleze” pe Allena pentru a petrece alături de bărbați cu bani, dar nu oricum. Tenta a fost clară.

Contactată de CANCAN.RO pentru a comenta acuzele, Bianca Iordache a explicat întreaga situație.

Am văzut că zicea ea că m-a distrus, a arătat că eu am chemat-o pe ea la combinații cu bărbați, pentru bani… Nu are nicio legătură. Conversația aceea este când eu eram în relație cu managerul unui DJ. Ei căutau fete hostess pentru private party, pentru că au făcut asta la hotelul unde stăteau, iar a doua zi, la petrecere, pentru că ei peste tot unde se duc, iau fete și le plătesc ca pe hostess, pentru petrecere, nu să se culce cu ele sau alte aberații pe care ea le spune”, a spus Bianca. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Fetele de oraș, acuzate că ”șterpelesc” din portofele

Un milionar ultra-cunoscut a luat foc după ce ar fi fost jefuit de trei tinere care frecventează localurile din zona de Nord a Capitalei. După fiecare întâlnire cu “prințesele de oraș”, acesta ar fi sesizat că din portofel îi lipsesc sume de bani deloc de neglijat.

A ajuns la concluzia că ar fi fost furat de fetele pe care, în prealabil, le plătise pentru „serviciile” prestate. Ala că a trecut la amenințări fără precedent la adresa lor.

Băh, jeg penal! Te măcelăresc când te prind, nu te juca cu focul, că te rup în bucăți când te prind pe la vreun restaurant! Atât îți zic! Fii atentă când ieși din casă, uită-te stânga, dreapta că îți jur că te măcelăresc!

Până una alta, tu mi-ai **** **** împreună cu prietenele tale! Și mă *** pe voi din orice poziție. Apropo, vezi că am pus oameni să te vadă când ieși din jegul ăla de apartament în care stai. Și la ******* *** o să-i crape capul cineva când iese singură la ***, la fel și la ******, în parcare sunt oameni.

Voi știți că nu vă jucați cu mine. Mi-ați furat bani după ce v-am ***** pe toate! Jegoaselor! O să sfârșiți măcelărite”, este mesajul transmis de milionar uneia dintre tinerele care l-ar fi jefuit după o partidă de amor.

Publicat: 25 ian. 2022, 10:52 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă