Discuții ”fără perdea”! Cum își negociază tarifele două fete de oraș: ”S-au scumpit toate, ne scumpim și noi!”

Publicat: 11 Jan. 2022, 09:38 General
Discuții ”fără perdea”! Cum își negociază tarifele două fete de oraș: ”S-au scumpit toate, ne scumpim și noi!”

Discuții halucinante au ieșit la iveală, între două cunoscute „fete de oraș”. Cele două vorbesc despre cum intenționează să-și schimbe tariful, dar și despre alte strategii folosite ca să scoată mai mulți bani de pe urma clienților. 

Două fete de oraș s-au încins, într-o discuție, pe Instagram!. Nici pe departe nu e o ceartă între ele, e despre produs bani, într-o „breaslă” străveche! Ambele sexoase, cu magnet la bărbații doldora de finanțe. Una dintre ele se plimbă pe la Mykonos, condusă de mândrul ei iubit, un potent om de afaceri, care-i satisface toate capriciile. Dar cum niciodată nu-i suficient, fetele se „întind”. Lasă impresia că ar face orice pentru bani mai mulți.

Culmea, cunoscuta blondă de 20 și un pic de ani provine dintr-o familie extrem de potentă din punct de vedere financiar, care activează în domeniul hotelier. Ca și cum banii de acasă nu ar fi de ajuns, aceasta este de ceva vreme într-o relație cu un bărbat care are serioase afaceri în zona de construcții. Nimic nu o oprește însă să viseze la noi și noi cuceriri. Desigur, țintele masculine au mereu același ingredient comun: conturile bancare ticsite! Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Acuzate că ”șterpelesc” din portofele

Un milionar ultra-cunoscut a luat foc după ce ar fi fost jefuit de trei tinere care frecventează localurile din zona de Nord a Capitalei. După fiecare întâlnire cu “prințesele de oraș”, acesta ar fi sesizat că din portofel îi lipsesc sume de bani deloc de neglijat.

A ajuns la concluzia că ar fi fost furat de fetele pe care, în prealabil, le plătise pentru „serviciile” prestate. Ala că a trecut la amenințări fără precedent la adresa lor.

Băh, jeg penal! Te măcelăresc când te prind, nu te juca cu focul, că te rup în bucăți când te prind pe la vreun restaurant! Atât îți zic! Fii atentă când ieși din casă, uită-te stânga, dreapta că îți jur că te măcelăresc!

Până una alta, tu mi-ai **** **** împreună cu prietenele tale! Și mă *** pe voi din orice poziție. Apropo, vezi că am pus oameni să te vadă când ieși din jegul ăla de apartament în care stai. Și la ******* *** o să-i crape capul cineva când iese singură la ***, la fel și la ******, în parcare sunt oameni.

Voi știți că nu vă jucați cu mine. Mi-ați furat bani după ce v-am ***** pe toate! Jegoaselor! O să sfârșiți măcelărite”, este mesajul transmis de milionar uneia dintre tinerele care l-ar fi jefuit după o partidă de amor.

Publicat: 11 Jan. 2022, 09:38 General
Pe aceeași temă