Bianca Drăguşanu a dat cărţile pe faţă! Ce simte cu adevărat pentru Alex Bodi: ”Nu s-a schimbat nimic…”

Publicat: 02 Jun. 2021, 13:56 Vedete
Bianca Drăguşanu a dat cărţile pe faţă! Ce simte cu adevărat pentru Alex Bodi: ”Nu s-a schimbat nimic…”

Bianca Drăgușanu a decis să lămurească subiectul legat de fostul său soţ. În ultima perioadă s-a zvonit faptul că blondina ar juca la două capete, lucru care a deranjat-o foarte tare pe divă. În cadrul unui interviu recent, a făcut lumină în legătură cu sentimentele sale.

După ce Alex Bodi a ieşit din arestul la domiciliu, tot mai multe speculaţii au apărut despre el şi fosta soţie. Cei doi au fost surprinşi de mai multe ori împreună, după ce omul de afaceri ar fi urmărit-o pe Bianca.

Deşi s-a spus că milionarul vrea să se împace cu blondina, aceasta nu ia în calcul această variantă.

”Nu s-a schimbat nimic și nu se va schimba nimic. Nu cred că mai există o șansă sau vreo șansă vreodată de împăcare cu această persoană, din niciun punct de vedere. Cred că tot ce mi se întâmplă mie este o acțiune premeditată și chiar dacă întâmplarea din acea zi când ne-am întâlnit în trafic și eu eram cu mâna pe geam și s-a insinuat o întâmplare foarte romantică, nu a fost decât o coincidență. În acel moment el s-a activat în ceea ce mă privește, restul au fost întâlniri premeditate, dar eu nu aș vrea să vorbesc sau să acuz sau să fac declarații pe care nu le pot susține.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre relația cu fostul soț

La un moment dat, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mers chiar şi la restaurantul în care Bianca lua prânzul împreună cu fiica sa. Lucrurile între cei doi au devenit la un moment dat tensionate, astfel că vedeta a decis să plece din local.

”Nu au fost mai multe întâlniri, a fost această întâmplare în trafic și restul au fost premeditate. A treia întâlnire a fost la salon, a doua a fost la restaurant printr-o cunoștină comună, a încercat să mă convingă să-i acord o șansă să stăm de vorbă, pentru că avem lucruri de comunicat.

Am respins tot timpul ideea că eu aș mai avea lucruri de clarificat cu această persoană, pentru că nu mai este nimic de clarificat. Eu am sunat la restaurant, am rezervat masă, am comandat de mâncare și în momentul în care a venit mâncarea a sosit el și s-a așezat la masă cu mine și fiica mea. A văzut că mă agit și i-am cerut să plece și nu a vrut și insista mereu să vorbim. M-am ridicat și am plecat” a mai zis vedeta.

Mai mult decât atât, Bianca îşi doreşte în prezent linişte, pentru a se concentra pe planurile sale de viitor.

”Știu că au avut discuții și că a încercat o apropiere.  Nu aș vrea să amestesc prezentul meu. Singurul meu regret este că am acceptat să vorbesc din nou cu el. Atâta timp cât lumea îl crede și pe el și că iubește, pe mine nu mă mai interesează. Eu știu pe cine iubesc și care este alegerea făcută.

Eu îmi doresc să rămân o femeie echilibrată și să nu mai repet anumite greșeli pe care le-am tot repetat, vreau o familie frumoasă, un copil care sper să vină în curând și să fiu sănătoasă. Având în vedere situația creată și tot ceea ce face el… eu nu am văzut niciun om de afaceri în cancanuri cu fosta nevastă, dacă ești un șmecher adevărat. Dacă m-ar lăsa în pace, aș fi cea mai fericită femeie din lume. Nu ar avea cum să mai lămurească, l-am blocat peste tot, sper doar sa nu ne întâlnim prin aceleași locuri, dar Bucureștiul este mic. Sper să aibă decența și maturitatea unui bărbat adevărat care vrea să pară, dar nu prea îi iese, să evite lucrul ăsta.”, a conchis vedeta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 Jun. 2021, 13:56 Vedete
Pe aceeași temă