Margherita de la Clejani, în centrul unui nou scandal? E acuzată că ar fi agresat două femei

Publicat: 17 sept. 2020, 09:52 Autor: Andreea Voicu Vedete

Margherita de la Clejani s-ar afla în centrul unui nou scandal. Tânăra ar fi agresat și lovit două femei, care erau angajate la o firmă de imobiliare de pe Calea Victoriei.

Potrivit Cancan, fata Clejanilor ar fi avut o dispută între ea și alte două femei, ajungându-se la agresiuni. Oamenii legii au avut și primul punct de vedere: ”La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului .

În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”.

Ioniță de la Clejani ar fi fost foc și pară, după ce a fost abordat de unul dintre reporterii emisiunii ”Xtra Night Show”.

Margherita de la Clejani, prima reacție după ce s-a scris că a agresat două femei

Pe de altă parte, odată ajunși reporterii ”Acces Direct” la firma Margheritei de la Clejani, de pe Victoriei, pentru a o întreba ce s-a întâmplat, de fapt, tânăra nu a dorit să ofere foarte multe explicații, rugându-i pe aceștia să plece.

„Vreau să plecați de aici, pentru că nu aveți acest drept. Este fals ceea ce este în mass-media. Ca să poți să afli adevărul de la mine trebuie să fii îmbrăcat frumos. Activez în alt domeniu, în criminalistică. Respect Poliția Română”, a spus Margherita.

Ce reacție a avut Viorica de la Clejani, după ce Margăi i-au venit rezultatele de la INML

În momentul în care mama artistei a aflat că ea ar fi consumat substanțe interzise, Viorica de la Clejani s-ar fi înfuriat extrem de tare. Însă, înainte de acest episod, în urmă cu două săptămâni, vorbea într-o emisiune despre fiica ei.

„E şmecheră fata mea, a ţinut prima pagină a ziarelor. Ei sunt copiii mei, i-am făcut cu Ioniţă, nu cu tabloidele. O să îi apăr mereu. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în ţara asta. I se poate întâmpla oricui. Mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj nepotrivit. Eu le-am spus mereu copiilor mei cu cine umblă, cu cine se duc. Margherita vrea să fie unicată, în felul ei. Maimuţa nu era a noastră, era a fostului prieten al Margăi.

Marga este bine la momentul ăsta, mulţumim lui Dumnezeu pentru că ascultă şi munceşte. Marga e o fată frumoasă şi înţeleaptă, cred că a înţeles. Noi avem încredere în Marga, ea a spus că nu a consumat nimic (n.r. – droguri). La momentul accidentului, Marga a fost foarte cooperantă. Era obosită, lucrase o noapte întreagă. Din cauza oboselii a făcut accidentul”, a povestit Viorica de la Clejani.

Publicat: 17 sept. 2020, 09:52 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă