Reacția Vioricăi de la Clejani, după ce au venit rezultatele Margheritei de la INML. A consumat sau nu substanțe interzise?

Publicat: 29 iul. 2020, 14:03 Autor: Andreea Voicu Vedete

A fost șoc în familia Clejanilor, după ce au venit rezultatele Margheritei de la INML. A consumat sau nu droguri în ziua în care a avut un accident de mașină?

La începutul verii, Margherita de la Clejani a provocat un accident de mașină pe un bulevard din Capitală. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. La momentul respectiv, oamenii legii au declarat faptul că artista se afla sub influența substanțelor interzise, iar din acest motiv fiica Clejanilor a fost aspru criticată. Apoi, Marga a fost ”asaltată” de jurnaliști și cazul a fost dezbătut o perioadă la televizor.

Ce verdict au dat medicii de la INML

În urmă cu o zi, cei de la INML au sosit cu rezultatele Margheritei de la Clejani. Potrivit Cancan, mama ei, Viorica, ar fi luat foc când a auzit verdictul specialiștilor. În sângele ei ar fi fost descoperit un cocktail de stupefiante, printre care și cocaină.

„Numai părinte să nu fii în astfel de momente. Margherita a jurat că nu se droghează, iar Viorica a crezut-o și i-a luat apărarea, se bătea mereu cu pumnii în piept că va arăta public analizele, ca toată lumea să vadă că fiica ei nu este consumatoare. A fost mare scandal în familie, Viorica și-a pierdut controlul și energia. Ea munceste de 30 de ani pe rupte ca cei doi copii să trăiască în lux, iar ei uite ce fac: se droghează, consumă alcool, sunt scandalagii și puturoși”, au dezvăluit persoane din anturajul familiei de la Clejani pentru Impact.ro.

În urmă cu două săptămâni, Viorica de la Clejani făcea declarații incredibile.

„E şmecheră fata mea, a ţinut prima pagină a ziarelor. Ei sunt copiii mei, i-am făcut cu Ioniţă, nu cu tabloidele. O să îi apăr mereu. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în ţara asta. I se poate întâmpla oricui. Mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj nepotrivit. Eu le-am spus mereu copiilor mei cu cine umblă, cu cine se duc. Margherita vrea să fie unicată, în felul ei. Maimuţa nu era a noastră, era a fostului prieten al Margăi.

Marga este bine la momentul ăsta, mulţumim lui Dumnezeu pentru că ascultă şi munceşte. Marga e o fată frumoasă şi înţeleaptă, cred că a înţeles. Noi avem încredere în Marga, ea a spus că nu a consumat nimic (n.r. – droguri). La momentul accidentului, Marga a fost foarte cooperantă. Era obosită, lucrase o noapte întreagă. Din cauza oboselii a făcut accidentul”, a povestit Viorica de la Clejani La Măruță.

Publicat: 29 iul. 2020, 14:03 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă