Dezvăluiri de ultimă oră în cazul dosarului Margheritei! Viorica de la Clejani a făcut primele declarații: ”E șmecheră fata mea”

Publicat: 14 iul. 2020, 15:23 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Dezvăluiri de ultimă oră în cazul dosarului Margheritei! Viorica de la Clejani a făcut primele declarații: ”E șmecheră fata mea”

În urmă cu două luni, Margherita de la Clejani a fost implicată într-un scandal de proporții, după ce a provocat un accident de circulație în Capitală. La momentul respectiv, oamenii legii au declarat faptul că artista se afla sub influența substanțelor interzise, iar din acest motiv fiica Clejanilor a fost aspru criticată.

Cei care au susținut-o necondiționat au fost părinții, care au declarat în repetate rânduri că au mare încredere în fiica lor.

Acum după ce apele s-au mai liniștit, Viorica a declarat că fiica ei este mult mai bine, muncește, face muzică și ignoră părerile răutăcioase ale celor din jurul ei.

”E șmecheră fata mea. Marga este bine, la momentul ăsta. Ascultă, muncește. Marga este o fată frumoasă și înțeleaptă și cred că a înțeles. Și orice s-ar întâmpla, sunt copiii mei. Eu îi apăr până la cer și înapoi. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în țara asta. I se poate întâmpla oricui, eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj pentru că încă o dată vreau să cred că Dumnezeu mă iubește pentru că Margherita nu știu dacă mai era bine în ziua de azi”, a declarat Viorica în cadrul unei emisiuni TV.

”Eu le-am spus mereu copiilor mei să fie atenți cu cine umblă, unde se duc. Trăim într-o lume mai ciudată, nu mai e ca pe vremea mea nu era așa, acum ai Facebook, ai Instagram, ai Tik Tok. Noi avem încredere în Margherita sută la sută, am stat foarte mult de vorbă pe această temă (n.red. droguri) și ea a spus că ea nu a consumat nimic”, a adăugat artista.

Cu ce își ocupă Margherita timpul după perioada dificilă prin care a trecut

Margherita de la Clejani are toate gândurile ațintite în domeniul fashion, pe design și stilism. Mai mult decât atât, Marga este consultant fashion pentru bărbați și a făcut și cursuri.

”Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte”, a mai mărturisit fiica Clejanilor.

”Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a mai declarat artista.

Publicat: 14 iul. 2020, 15:23 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă