Ioniţă şi Viorica de la Clejani au ajuns la capătul puterilor. Ce decizie radicală au luat cei doi în privinţa copiilor

Publicat: 29 May. 2020, 08:32 Vedete

Ioniţă şi Viorica de la Clejani au trecut în ulti mul timp prin momente grele alături de copii lor. După accidentul în care Margherita a fost implicată detalii neştiute despre familia artiştilor ies la iveală.

Viorica și Ioniță de la Clejani și-au susținut întotdeauna copiii și le-au ținut partea chiar și atunci când greșeau. Numai că, după toate lucrurile care au apărut în ultima vreme în spaţiul public, cei doi artişti au ajuns la capătul puterilor cauza problemelor cauzate de Margherita și Fulgy.

Clejanii au ajuns la capătul puterilor

După câţiva ani în care numele Clejanilor a fost implicat în tot felul de scandaluri, părinţii celor doi copii au luat o decizie radicală. Ioniţă şi Viorica au pus piciorul în prag şi au fost nevoiţi să se despartă de ei pentru că au considerat că mutarea asta îă va face mult mai responsabili.

Deşi au făcut multe greşeli în trecut, părinţii nu au luat nicio măsură. Surse din apropierea familiei susțin că acestora le e frică că dacă le vor fi tăiate veniturile, Margherita și Fulgy vor ajunge să facă lucruri mult mai grave decât cele pe care le-au făcut până în momentul de față.

“Viorica și Ioniță le-au luat fiecărui copil câte un apartament de lux. Se săturaseră ca fel de fel de tineri și tinere să se perinde prin casa lor. Amândoi au asistat și la certuri îngrozitoare, așa că au decis că liniștea lor e cea mai important și fiecare trebuie să stea la casa lui.

Ioniță s-a luptat enorm pentru copiii lui, i-a adunat pe fiecare de pe te miri unde, a dat bani grei pentru a aplana conflicte.

Efectiv nu știe ce să mai facă, nu știe cum să îi controleze. Viorica plânge mereu, săraca. Cred că cea mai mare greșeală este faptul că îi alimentează, în continuare, și pe Margherita și pe Fulgy cu bani.

Cu mulți bani. Le face toate poftele. Le este frică să le taie veniturile, pentru că se gândesc ca nu cumva copiii să nu se apuce de prostii și mai mari. Greu să fii părinte cu așa odrasle”, au declarat surse apropiate ale Clejanilor, potrivit Impact.ro.

Publicat: 29 May. 2020, 08:32 Vedete
Pe aceeași temă