Ce se întâmplă cu Fulgy. De ce a dispărut fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani din lumina reflectoarelor

Publicat: 26 Jan. 2021, 13:11 Vedete

Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut recent declarații despre fiul lor, Fulgy. Cei doi artiști au dezvăluit de ce băiatul lor a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, dar și ce are de gând să facă în viitor.

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt doi dintre cei mai apreciați artiști din România. Cei doi au o familie frumoasă și doi copii care de-a lungul timpului și-au făcut părinții mândrii. Deși au trecut și prin momente dificile din cauza scandalurilor în care au fost implicați, se pare că în casa lor este din nou liniște.

Recent, Viorica și Ioniță au vorbit în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show” despre fiul lor care de ceva timp a dispărut din lumea showbiz-ului și despre care nu se mai știe nimic: ”Se pregătește pentru altceva. Sunt oameni care nu vor să mai apară în spațiul public. Are problemele lui, se pregătește pentru viața lui. Face mult sport pentru că știe că sportul e sănătos. Așteptăm și un nepot de la el”, au afirmat Viorica și Ioniță de la Clejani, potrivit spynews.ro.

Margherita de la Clejani a renunțat să mai cânte

La fel ca și fratele său și Margherita a luat câteva decizii radicale în ceea ce privește viața și cariera sa. După cum a declarat chiar ea în repetate rânduri, muzica nu o mai reprezintă în acest moment, iar dorința ei cea mai mare este să plece peste hotare, în America. Vizita pe care a făcut-o în SUA i-a schimbat mult percepțiile, mentalitatea, gândirea și educația. Iar, pe de altă parte, Margherita dorește să se ocupe și mai mult de afacerea pe care o are.

„În momentul de față, Margherita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă. Nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă. Nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America, mentalitatea, gândirea, educația. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”, a declarat Margherita de la Clejani, pentru emisiunea ”Xtra Night Show”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 26 Jan. 2021, 13:11 Vedete
Pe aceeași temă