Fulgy de la Clejani a dat de alte belele! Pe cine a țepuit cu o sumă importantă de bani

Publicat: 12 apr. 2022, 11:11 Autor: Maria Apostol Vedete

După o perioadă în care a fost în scandal cu toată lumea, inclusiv cu familia lui, Fulgy a devenit ”invizibil” în spațiul public. Greșelile din trecut le decontează și acum, dovadă stă un proces intentat pe numele lui, în care i se cere o sumă importantă de bani.

Comportamentul deviant al lui Fulgy a făcut subiectul multor știri în 2021, atunci când Poliția făcea vizite frecvente la domiciliul Clejanilor. Se întâmpla la scurt timp după ce acesta a fost externat dintr-o clinică de reabilitare, însă refuza să-și ia tratamentul.

Sunt obligat să aleg, să iau pastile sau să fiu internat. Sunt acasă, ajutor, nu mai pot! Pe mine nu mă ține nimeni, beau ceaiul, dar nu vreau să accept pentru că mi-e frică. Pentru că mi-au zis că mă leagă. Beau o chestie care nu știu ce-mi face, nu știu ce conține. Nu sunt obligat de lege să o beau”, a scris Fulgy pe internet la vremea respectivă.

Lucrurile s-au liniștit între timp, iar de câteva luni nimeni nu a mai auzit nimic despre fiul lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Trecutul nu-i dă pace, însă, iar greșelile par să se ”deconteze”. Chiar dacă acesta a devenit mai puțin vizibil în spațiul public.

Viorica de la Clejani, despre fiul ei: ”Așteptăm un nepot de la el”

Acesta s-a trezit cu un nou proces, din cauza neînțelegerilor dintre un service auto și o firmă de asigurări!

Procesul în care Fulgerică Manole are calitatea de intervenient (situație în care se află de obicei autorii unor accidente rutiere pentru care firmele de asigurări refuză să plătească despăgubiri) a fost deschis recent de reprezentanții unui service auto din cartierul Cotroceni. Conform portalului instanțelor de judecată. Miza procesului este o factură de aproximativ 600 de euro pe care firma la care Fulgy avea poliță RCA în momentul evenimentului rutier refuză să o achite. Așa că firma țepuită a decis să-și caute dreptatea la tribunal, chemându-l și pe Fulgy, în calitate de intervenient, relatează spynews.ro.

Ce face Fulgy în tot acest timp? În cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, mama lui a făcut dezvăluiri despre noile lui activități.

Se pregătește pentru altceva. Sunt oameni care nu vor să mai apară în spațiul public. Are problemele lui, se pregătește pentru viața lui. Face mult sport pentru că știe că sportul e sănătos. Așteptăm și un nepot de la el”.

 

Publicat: 12 apr. 2022, 11:11 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă