Cum a fost surprinsă Margherita de la Clejani după ce și-a aflat sentința. Părinții i-au devenit ”bodyguarzi”!

Publicat: 22 nov. 2021, 10:46 Autor: Maria Apostol Vedete

Margherita de la Clejani și-a aflat sentința, după ce a fost prinsă conducând sub influența substanțelor interzise. Fata Clejanilor a primit o amendă uriașă și nu mai are voie să urce la volan timp de un an. 

Margherita de la Clejani și părinții ei, Ioniță și Viorica, au fost surprinși cu treabă prin Capitală. S-au echipat și au urcat în mașina condusă de capul familiei. Margherita și-a tras o haină de blană, Viorica, o geacă, în timp Ioniță nu s-a dat ”friguros” și a lăsat la vedere un costum elegant.

Cei trei au rezolvat destul de repede problemele puse pe hârtie de acasă, iar în scurt timp au revenit.

Ca marca pe scrisoare au stat părinții pe Margherita, adevărați paznici pentru prețioasa lor fată. Viorica de la Clejani au coborât din mașină primele și au intrat repejor în curtea casei. Ioniță a mai avut de ghidonat mașina în parcare, abia apoi s-a ”furișat” în locuință, lângă femeile pe care le iubește cel mai mult din lume. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Și Fulgy a avut probleme cu drogurile

Și fratele mai mic al Margheritei ar fi consumat droguri în trecut. Invitat în platoul emisiunii „Răi da’ Buni” la începutul acestului an, el a oferit un interviu incoerent și o serie de declarații surprinzătoare.

Aflat în incapacitatea de a-și susține ideile, Fulgy a trecut de la un subiect la altul. Iar realizatorul emisunii, Mihai Morar, a încerca în zadar să obțină un răspuns clar. Ulterior, imaginile care nu îi făceau deloc cinste lui Fulgy au fost șterse din mediul online.

Publicat: 22 nov. 2021, 10:46 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă