Unde a dispărut Margherita de la Clejani, după ce a condus drogată și a produs un accident. Cu se ocupă acum, de fapt

Publicat: 11 ian. 2024, 10:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Margherita de la Clejani a dispărut din lumea mondenă, după ce a fost prinsă sub influența substanțelor interzise la volan și a produs un accident. Tatăl ei a dezvăluit ce face și cu ce se ocupă acum, de fapt.

În 2020, fiica Clejanilor a produs un accident în timp ce se deplasa pe bulevardul Gheorghe Șincai dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir. Vedeta a pierdut controlul colanului și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. În urma prelevării probelor, s-a descoperit că Margherita de la Clejani se afla sub influența substanțelor interzise. Tânăra a fost la acel moment la un pas de a face închisoare, însă a scăpat de pedeapsa arestului, fiind nevoită să scoată din buzunar 40 000 de lei drept amendă pentru fapta sa.

După incident, Margherita de la Clejani a dispărut din lumina reflectoarelor, iar planurile și intersele i s-au schimbat radical. A renunțat la scenă, la muzică și la colaborarea cu celebrii ei părinți pentru o cu totul altă carieră. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani și-a deschis în urmă cu câțiva ani un magazin pe Calea Victoriei din București, care se numește MARCLE – denumirea este, de fapt, fuziunea dintre prenumele și numele de scenă al părinților: MARgherita și CLEjani. Desigur, ea are și un atelier de croitorie, unde realizează schițele ținutelor sale.

„Margherita, pentru moment, nu mai vrea să participe la evenimente. Are o altă direcție, direcția business-ului. O susțin în tot ceea ce vrea ea să facă. Acum urmează cursuri de engleză, de business, se duce în zona afacerilor”, a declarat Ioniță de la Clejani pentru Playtech.

Margherita de la Clejani, focusată pe fashion

Pandemia de coronavirus i-a afectat pe artiștii din industria muzicală. Margherita de la Clejani nu a mai susținut concerte și nici nu a putut fi prezentă la anumite evenimente private, așa cum obișnuia. Așa că… artista s-a reprofilat! Margherita și-a găsit o nouă pasiune și s-a orientat spre industria modei.

”Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte. Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a declarat Margherita de la Clejani pentru a1.ro.

Puțini sunt cei care știu că… Margherita de la Clejani a absolvit o facultate particulară. S-a specializat în… jurnalism la Facultatea de Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Hyperion din București. Nu a obținut note foarte mari, nici foarte mici, însă… nu a profesat niciodată până acum în domeniu.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 11 ian. 2024, 10:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×