Margherita de la Clejani și-a primit pedeapsa pentru că a condus drogată! Câte zile de pușcărie i-au impus judecătorii, dacă nu plătește amenda

Publicat: 05 nov. 2021, 15:31 Autor: Maria Apostol Vedete

După ce a fost prinsă drogată la volan, și a produs și un accident, iată că Margherita de la Clejani și-a primit pedeapsa. Poate scăpa de închisoare doar dacă achită o amendă usturătoare!

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 au decis să o țină departe de volan pe Margherita de la Clejani și să îi dea un „avertisment”, după ce aceasta a condus drogată.

Fiind la prima condamnare, Margherita a primit o amendă penală de 16.000 de lei. Care, dacă nu va fi achitată, se va transforma în 200 de zile de pușcărie.

Margherita nu mai are voie la volan

Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020).

Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare. Și suma de 200 lei aferentă fazei de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatei şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.11.2021”, a fost decizia instanței.

Și Fulgy a avut probleme cu drogurile

Și fratele mai mic al Margheritei ar fi consumat droguri în trecut. Invitat în platoul emisiunii „Răi da’ Buni” la începutul acestului an, el a oferit un interviu incoerent și o serie de declarații surprinzătoare.

Aflat în incapacitatea de a-și susține ideile, Fulgy a trecut de la un subiect la altul. Iar realizatorul emisunii, Mihai Morar, a încerca în zadar să obțină un răspuns clar. Ulterior, imaginile care nu îi făceau deloc cinste lui Fulgy au fost șterse din mediul online.

Publicat: 05 nov. 2021, 15:31 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă