Margherita de la Clejani se întoarce pe scenă! Fulgy este cel care a convins-o să revină în muzică. „Repetă încontinuu”

Publicat: 06 iul. 2021, 21:30 Autor: alina.dragan Vedete
Margherita de la Clejani se întoarce pe scenă! Fulgy este cel care a convins-o să revină în muzică. „Repetă încontinuu”

Vești mari din familia Clejanilor. După o lungă pauză, Margherita se întoarce în lumea muzicală. Tânăra este gata să revină pe scenă, iar cel care a convins-o să facă acest pas este chiar fratele său, Fulgy. Cei doi au luat lucrurile în serios și s-au pus pe treabă.

După o perioadă lungă de pauză Marherita revine în atenția fanilor cu un proiect muzical, iar acest lucru pare că i se datorează lui Fulgy, care a reușit să o convingă să se întoarcă la prima ei pasiune. Fulgy s-a reprofilat ca impresar, iar primul său proiect pare să fie unul legat de sora sa. Acesta a convins-o pe fata Clejanilor să se relanseze în muzică și i-a stabilit chiar și onorariul.

„Urmează mare redeschidere cu Margherita de la Clejani. Margherita se reapucă de cântat, după o pauză îndelungată uite că m-a ascultat Dumnezeu și am convins-o și eu, oarecum și și-a dat și ea seama în același timp. Dumnezeu le-a aranjat pe toate. M-am rugat lui Dumnezeu să îi lumineze mintea. Era păcat ca o fată atât de frumoasă, talentată și inteligentă pentru că și ea ca mine domină. Margherita repetă încontinuu pentru că are auz absolut ca fratele ei. Până și când vorbim studiem”, a declarat Fulgy, pentru Xtra Night Show.

Margherita se întoarce în lumina reflectoarelor

Așadar, în curând, Margherita se va întoarce în lumina reflectoarelor, iar fanii abia așteaptă prima apariție a tinerei. Fulgy pare că și-a luat rolul de impresar în serios și chiar a stabilit și unele reguli. Margherita nu va cânta la nunți, iar onorariul ei o să fie stabilit în funcție de „clientelă”.

„I-am stabilit un onorariu Margheritei. În funcție de calitatea persoanelor ne vom înțelege la o sumă top. Marga nu va cânta la nunți, e showman, va cânta în cluburi sau la fratele meu, Joshua Castellano”, a mai spus Fulgy.

Publicat: 06 iul. 2021, 21:30 Autor: alina.dragan Vedete
Pe aceeași temă
×