VIDEO | Fulgy și Bia Khalifa, imagini fierbinți din dormitor! Cum o alintă fiul Clejanilor pe noua iubită

Publicat: 24 ian. 2023, 12:43 Autor: Camelia Vedete

Fulgy și Bia Khalifa, imagini fierbinți din dormitor! Fulgy și Bia Khalifa au luat prin surprindere pe toată lumea cu noua relație. Cei doi se postează împreună din intimitatea dormitorului.

Zilele trecute, Fulgy, fiul Clejanilor, a filmat-o pe Bia Khalifa în patul din dormitor și a postat clipul video pe rețelele de socializare.

Fulgy și Bia Khalifa, imagini fierbinți din dormitor!

„Cum s-o trezești pe Bia Khalifa” a scris Fulgy de la Clejani în dreptul videoclipului care a adunat aproape 1.000 de like-uri și câteva zeci de comentarii.

Cei doi se aflau în dormitor, iar Bia Khalifa dormea fără haine, întinsă pe pat și acoperită doar cu o pătură. Noul iubit, Fulgy, i-a pregătit micul dejun și i-a adus lângă patul conjugal cafea și căpșune.

Bia Khalifa şi Fulgy de la Clejani şi-au surprins fanii

Pe reţelele de socializare cei doi au publicat imagini în care se sărută şi stau unul în braţele celuilalt. Bia Khalifa a postat pe conturile sale şi imagini cu părinţii lui Fulgy cu care se pare că se înţelege foarte bine. Vedeta OnlyFans și Viorica de la Clejani, mama tânărului, au început să facă poze și chiar și un live împreună.

Așadar, pentru cei doi seara s-a încheiat în apartamentul lui Fulgy. Bia le-a arătat admiratorilor săi câteva imagini alături de actualul său partener. De asemenea, a dat şi primele declaraţii despre povestea pe care o trăieşte în prezent şi nu s-a ferit să folosească porecla sub care este cunoscut fiul Clejanilor.

„Păi de acum puteți să-mi spuneți Mrs. Moft( n.r. Doamna Moft) și cred că e de ajuns. Înțelege toată lumea prin chestia asta ce vreau să zic. Nu am timp acum să vorbesc că sunt cu iubitul meu”, a spus Bia Khalifa, pentru spynews.ro.

Cine e Bia Khalifa

Bia Khalifa are 22 de ani și a renunțat la inhibiții în fața tuturor la iUmor. A venit în fața juraților îmbrăcată într-un kimono senzual. Iar pe dedesubt avea o ”costumație” proprie care îi acoperea zonele intime: măști de protecție legate între ele!

Concurenta, fană a operațiilor estetice, iubitoare a călătoriilor și pasionată de muzică, a mărturisit că a scos și câteva piese comerciale, trei la număr. Mai mult decât atât, a mărturisit, fără nicio rușine, că și-a făcut un cont pe o platformă pentru adulți, având un abonament de trei ori mai scump decât cel al site-urilor de filme. Momentul a stârnit râsete în rândul juriului și al spectatorilor din sală.

Publicat: 24 ian. 2023, 12:43 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×