Noua iubită a lui Tudor Sișu a rupt tăcerea! ”Relația serioasă e ceva complicat și ceva plictisitor. Noi avem ceva mai unic”

Publicat: 27 oct. 2021, 12:22 Autor: Maria Apostol Vedete

Bia Khalifa a vorbit fără perdea despre relația pe care o are cu  Sișu. Iubita artistului a mărturisit că, deși sunt la început cu legătura amoroasă, între ei există o chimie greu de descris.

O relație neașteptată s-a format între două vedete din showbizul de la noi. Tudor Sișu din „La Familia” trăiește o poveste de iubire cu Bia Khalifa, concurenta de la „iUmor”.

Primele imagini cu cei doi au apărut în vara acestui an, însă niciunul dintre ei nu și-a asumat această relație. Până acum, când Bia a dat cărțile pe față!

Relația serioasă e ceva complicat și ceva plictisitor. Noi avem ceva mai unic. Ceva ce nu se poate descrie în cuvinte, ceva ce se poate simți și atât (…)  Îmi place că este foarte cizelat, asumat și calculat. Știe să fie un om bun și nu e o slăbiciune. Știe să fie un om rău, cu cine trebuie, chestie care îmi place. Nu este arogant. Are aroganța aia atractivă, nu deranjează. E limita aceea între aroganță deranjantă și atractivă”, a declarat Bia. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Ce tarife are Bia Khalifa

Blonda a devenit tot mai apreciată în mediul online după apariția în emisiunea iUmor. Ea a decis să își publice tarifele.

Dar nu este vorba despre tarifele pentru o noapte fierbinte, ci de cele pentru promovările de pe social media. Mai precis, pentru o postare de Feed, pe contul său de Instagram, aceasta cere 100 de euro, în timp ce pentru un Story cu Swipe up, cere nici mai mult, nici mai puțin de 50 de euro.

Bia Khalifa este o concurentă iUmor, ce a impresionat juriul prin atitudinea ei, dar și prin felul în care a venit îmbrăcată la emisiune, unde a purtat un halat sexy, iar pe dedesubt un „costum de baie” creat doar din măști de protecție.

 

 

Publicat: 27 oct. 2021, 12:22 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă