FOTO. Cine e Bia Khalifa, concurenta de la ”iUmor” care a șocat! Cum a venit în fața juriului

Publicat: 24 feb. 2021, 10:23 Autor: Andreea Voicu Vedete

Telespectatorii s-au ”delectat” cu un moment mai puțin obișnuit la ”iUmor” în cursul serii de duminică. O concurentă a reușit să șocheze publicul, iar apariția ei a fost, cu adevărat, una de neuitat.

Un moment sexy, interzis minorilor, a avut loc pe micile ecrane la emisiunea ”iUmor” de la Antena 1. O tânără, Bia Khalifa, a venit în fața juriului, și a reușit să uimească și să șocheze. Îmbrăcată într-o ținută provocatoare, a venit în fața celor trei jurați cu povești din viața personală. Cel de-al zecelea sezon a început în ”forță” pentru toți.

Bia Khalifa are 20 de ani și a renunțat la inhibiții în fața tuturor. A venit în fața juraților îmbrăcată într-un kimono senzual, iar pe dedesubt avea o ”costumație” proprie care îi acoperea zonele intime: măști de protecție legate între ele! Concurenta, fană a operațiilor estetice, iubitoare a călătoriilor și pasionată de muzică, a mărturisit că a scos și câteva piese comerciale, trei la număr. Mai mult decât atât, a mărturisit, fără nicio rușine, că și-a făcut un cont pe o platformă pentru adulți, având un abonament de trei ori mai scump decât cel al site-urilor de filme. Momentul a stârnit râsete în rândul juriului și al spectatorilor din sală.

Reacțiile au fost pe măsură

”S-a nenorocit lumea, băi băiatule”, a fost reacția Deliei atunci când i-a văzut momentul concurentei.

”Bianca, dacă vrei să mă asculți, am aproape 38 de ani. Am văzut destul de multe lucruri, tot universul se învârte în jurul faptului că ești sexy. Bianca, accepți că poți pentru unele persoane să nu fii deloc sexy?”, a întrebat-o Mihai Bendeac, iar răspunsul ei a fost categoric „NU”.

„Trăim o perioadă tare dubioasă, nu ştiu dacă realizăm. Fata asta nu este singura din lumea asta care este aşa”, a spus Delia.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 24 feb. 2021, 10:23 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă