EXCLUSIV | Bia Khalifa și Radu Vlăduț, împreună în baie la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: ”M-am trezit și o văd pe Bia că iese din camp cu el, se duceau la baie”

Publicat: 11 oct. 2022, 14:25 Autor: Camelia Vedete

Bia Khalifa și Radu Vlăduț, împreună în baie. Jungla le-a pregătit o nouă surpriză celor 7 concurenți rămași în show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. În toiul nopții, alte două celebrități intră în taberele plăcerilor și belelelor. O nouă ediție din cel mai intens experiment al momentului este explozivă, de la ora 21:30, la PRO TV. 

Ruxi, AMI, Anisia Gafton, Bia Khalifa, Tania Popa, Giani Kiriță și Cristi Mitrea au intrat deja în cea de-a șasea săptămână de luptă cu cele mai ascunse fobii ale lor. După ce au trecut prin probe extreme și au gustat din preparate greu de imaginat, celebritățile au parte de un nou șoc: alte două vedete vor intra în competiție Este vorba despre Ioana Filimon și Radu Vlăduț.

Ei sunt cei doi concurenți care intră la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

 ”Eu mă trezesc dacă aud un foșnet. Azi noapte am auzit vorbe, când mă uit, niște oameni străini. Wow! Am deschis ochii mai bine, era o fată”, a spus Giani Kiriță. 

”M-am trezit la un moment dat și o văd pe Bianca că iese din camp cu un bărbat, se duceau la baie. Mă uit în tabăra cealaltă și văd o fată, cu mânuțe slabe, șatenă… M-am bucurat că avem concurenți noi!”, a spus AMI.  

Bia Khalifa și Radu Vlăduț, împreună în baie

Venirea celor doi va fi un prilej foarte bun pentru concurenții cu experiență să încerce noi alianțe. Unul dintre noii veniți este luat la o discuție de Bia Khalifa încă din primele momente, în încercarea de a-l atrage de partea ei.

”Mi-a zis un pic despre strategiile din echipa noastră, că fetele sunt unite și că ea cumva e separată”, a mărturisit Ioana Filimon după intrarea în show. De cealaltă parte, Giani Kiriță va încerca să-și avertizeze noua colegă de echipă, povestindu-i ce s-a întâmplat până acum: ”Unii au făcut strategii, eu n-am făcut. Unii au făcut bisericuțe, eu n-am făcut. Eu nu-ți zic ce să faci, nici ce să nu faci. De acum încolo, vezi tu!”, a spus acesta.  

Alex Bogdan, adevărul despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Alex Bogdan a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Actorul nu a mai rezistat condițiilor grele din junglă.

Alex Bogdan a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate- de aici!”, show-ul prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka, ce se difuzează marți și joi, de la 21.30, la Pro TV. Actorul spune  a fost o adevărată experiență pentru el pe care însă, n-ar mai repeta-o.

Alex Bogdan părăsit competiția pentru  nu a mai putut rezista condițiilor din junglă și probelor grele. „A clacat psihic”, după cum s-a exprimat el în interviul exclusiv pentru CIAO.RO. Citește continuarea aici.

Publicat: 11 oct. 2022, 14:25 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă