EXCLUSIV | Ei sunt cei doi concurenți care intră la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Giani Kiriță a reacționat imediat: „De acum încolo, vezi tu!”

Publicat: 11 oct. 2022, 14:11 Autor: Camelia Vedete

Ei sunt cei doi concurenți care intră la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Jungla le-a pregătit o nouă surpriză celor 7 concurenți rămași în show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. În toiul nopții, alte două celebrități vor intra în taberele plăcerilor și belelelor. O nouă ediție din cel mai intens experiment al momentului este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. 

 Ruxi, AMI, Anisia Gafton, Bia Khalifa, Tania Popa, Giani Kiriță și Cristi Mitrea au intrat deja în cea de-a șasea săptămână de luptă cu cele mai ascunse fobii ale lor. După ce au trecut prin probe extreme și au gustat din preparate greu de imaginat, celebritățile vor avea în această seară un nou șoc: alte două vedete vor intra în competiție. Este vorba despre Ioana Filimon și Radu Vlăduț.

Ei sunt cei doi concurenți care intră la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

 ”Eu mă trezesc dacă aud un foșnet. Azi noapte am auzit vorbe, când mă uit, niște oameni străini. Wow! Am deschis ochii mai bine, era o fată”, a spus Giani Kiriță. ”M-am trezit la un moment dat și o văd pe Bianca că iese din camp cu un bărbat, se duceau la baie. Mă uit în tabăra cealaltă și văd o fată, cu mânuțe slabe, șatenă… M-am bucurat că avem concurenți noi!”, va spune AMI.  

 Venirea celor doi va fi un prilej foarte bun pentru concurenții cu experiență să încerce noi alianțe. Unul dintre noii veniți va fi luat la o discuție de Bia Khalifa încă din primele momente, în încercarea de a-l atrage de partea ei: ”Mi-a zis un pic despre strategiile din echipa noastră, că fetele sunt unite și că ea cumva e separată”, va mărturisit acesta după intrarea în show. De cealaltă parte, Giani Kiriță va încerca să-și avertizeze noua colegă de echipă, povestindu-i ce s-a întâmplat până acum: ”Unii au făcut strategii, eu n-am făcut. Unii au făcut bisericuțe, eu n-am făcut. Eu nu-ți zic ce să faci, nici ce să nu faci. De acum încolo, vezi tu!”, va spune acesta.  

Concurenții “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” s-au umplut de bube!

Concurenții “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” s-au umplut de bube, pete roșii și mâncărimi peste mâncărimi! Stresul, schimbarea climei și alimentația nouă și-au spus cuvântul!

Pe lângă alimentația puțină și deloc pe placul lor și lipsa patului pufos de acasă. Sau a igienei de acasă, televizorului sau telefonului, sau a persoanelor dragi. Concurenții de la “Sunt celebru, scoate- de aici!”, se confruntă cu o nouă problemă. S-au umplut de bube!

Conform surselor CIAO.RO, concurenții show-ului prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka. Care e difuzat la Pro Tv, duminica de la 20.00 și luni și marți de la 20.30, au făcut urticarie și sunt plini de pete roșii pe corp, deloc estetice. Citște continuarea aici.

Publicat: 11 oct. 2022, 14:11 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă