EXCLUSIV | Pe ce vrea Giani Kiriță să cheltuie 1 milion de euro: „A fost chimie între cei doi”

Publicat: 11 mart. 2023, 11:10 Autor: Dora Bazavan Vedete

Mihai Nae este deja dresorul de câini preferat al vedetelor iar acestea apelează la el cu maximă încredere. Recent, instructorul canin i-a prezentat lui Giani Kiriță un superb exemplar de American Bully Poket Extrem. Fostul căpitan al lui Dinamo s-a îndrăgostit pe loc.

Escobar, cum se numește câinele, a concurat la campionatele mondiale din America. Acolo unde a fost evaluat la un milion de euro, doar pentru că a ajuns pe locul al treilea. Dacă era pe locul 1, ar fi fost evaluat la 4 milioane de euro.

Giani Kiriță a pus ochii pe un câine evaluat la 1 milion de euro!

La el o montă costă între 2500 și 4000 de euro în funcție de femelă, iar un pui este între 2000 și 10.000 de euro. A avut printre cele mai bune rezultate din lume în America și pentru că a avut foarte multe monte. Adică a împerecheat foarte multe femele în toată lumea și pentru că  produșii lui sunt extraordinar de calitativi.

Toate astea întrunite cumva au evaluat câinele la prețul acesta pentru că pentru ei contează foarte mult. Și cum arată puii lui mai departe, cum transmite gena”, ne-a lămurit, mai exact, Mihai Nae, despre câinele preferat al lui Giani Kiriță. Dar cum s-a ajuns aici, ca Giani Kiriță să își dorească un American Bully Poket Extrem? Dresorul de câini preferat al vedetelor a reușit să îi împrietenească!

“M-am întâlnit cu Giani Kiriță la o emisiune celebră. Am început să vorbim despre căței. Am vorbit de parcă ne cunoșteam de o viață. Mi-a povestit că a avut un rottweiler care a murit și după care a suferit enorm. Mi-am dat seama că este un iubitor de câini când mi-a spus că s-a dus și a adoptat un maidanez. Un suflet extraordinar. I-am spus că trebuie să îl cunoască pe Escobar și i-am arătat poze. A zis că a doua zi vine să îl vadă.

Dresorul Mihai Nae i-a promis un exemplar de American Bully Poket Extrem!

A doua zi m-a sunat să îmi spună să deja a pornit spre mine. A fost dragoste la prima vedere. L-a plimbat, s-a jucat cu el. Escobar l-a murdărit din cap până în picioare. Escobar este un exemplar de American Bully Poket Extrem. Singurul din Europa care a ajuns la 42 de kg. Și care ne reprezintă țara peste tot în lume la fel cum a făcut și Giani Kiriţă. Poate din acest motiv a fost și așa o chimie între cei doi”, ne-a povestit pentru Ciao.ro, Mihai Nae. Iar acesta a fost motivul care l-a determinat pe Giani Kiriţă să își dorească un pui de la Escobar, atunci când acesta va mai deveni tată.

“Escobar ocupă locul 3 mondial ceea ce mă face extrem de fericit. Mă mândresc că Escobar este elevul meu. Escobar se mândrește cu rezultatele lui care sunt cu adevărat importante.

A participat pentru prima dată la un show în Cehia, avea pe atunci doar 6 luni, unde a obținut locul 1. Următorul lui concurs a fost la vârsta de 9 luni în Slovacia, acolo unde a obținut de 2 ori locul 1. A participat la cel mai mare show de deschidere de an din America (Season Opener Atlanta 2022), acesta având nu mai puțin de 6 show-uri în 2 zile.

Au fost zilele lui de apogeu până acum, pentru că acolo a obținut niște rezultate fantastice! Mai exact: un loc 2 la clasa pocket 1-2 ani, a luat de 5 ori locul 1 la clasa pocket 1-2 ani, 2 best of winners. Asta înseamnă că oficial Escobar a adunat punctele necesare pentru a devenit Official ABKC Champion. Odată ieșit campion el a concurat și va concura numai la clasa Champions, în drumul lui pentru cel mai mare titlu (grand champion).

La vârsta de 1 an și 4 luni a obținut primul lui titlu de Best Champion, s-a întâmplat în aprilie 2022 la un show ABKC organizat în Slovacia. Între timp el a mai participat și la alte show-uri din România, Olanda, Cehia”, ne-a mărturisit Mihai Nae despre câinele care l-a cucerit definitiv pe Giani Kiriță.

Publicat: 11 mart. 2023, 11:10 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă