AMI si Sali Levent, apropieri interzise în jungla din Dominicană: „Lasă să decurgă lucrurile! Suntem tineri amândoi…”

Publicat: 08 nov. 2022, 12:28 Autor: Camelia Vedete

În această seară, concurenții din tabăra plăcerilor își fac strategii pentru eliminare. Niciunul dintre ei nu vrea să plece acasă și decid să tragă la sorți alesul. O nouă ediție Sunt celebru, scoate-mă de aici este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.  

 Timpul petrecut în junglă reprezintă și o bună ocazie pentru concurenți să se cunoască și să-și facă destăinuiri. Sali le povestește colegilor lui, cu lacrimi în ochi, perioada copilăriei. 

AMI si Sali Levent, apropieri interzise în jungla din Dominicană

“Pe mine m-au crescut mai mult străbunicile, ai mei plecau mult la muncă. Străbunica mea vindea semințe prăjite când erau meciuri la Farul, mai făceam un ban în plus. Stăteam cu ea, mâncam semințe. Am fost foarte apropiat de ele”, va mărturisi actorul. O discuție va naște animozități între celebrități și, în urma acesteia, Radu va suspecta că Sali vorbește cu Cristi despre planurile pe care le au ei. Dacă este vorba despre trădare în taberele acestora, descoperim în ediția de astăzi.  

„Lasă să decurgă lucrurile! Suntem tineri amândoi…”

 Ce a determinat-o pe AMI să spună: “sunt la dispoziția lui”, făcând referire la Sali, în timp ce acesta îi va cânta și va face gesturi tandre.„Las să decurgă lucrurile așa drăguț, glume, tachinări, suntem tineri amândoi, pe distracție, pe fun, jungla poate să-și spună cuvântul”, mărturisește Sali. 

 Plin de curaj și sătul să mai doarmă pe scânduri, Sali va pleca la jocul taberelor împreună cu Roxana Nemeș. În seara aceasta, de la 21:30, vedem care dintre cei doi câștigă proba și obține “confort” pentru echipa sa și dreptul de a locui pentru cel puțin o săptămână la bogați”.

Alex Bogdan, adevărul despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Alex Bogdan a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Actorul nu a mai rezistat condițiilor grele din junglă. 

Alex Bogdan a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate- de aici!”, show-ul prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka, ce se difuzează marți și joi, de la 21.30, la Pro TV. Actorul spune  a fost o adevărată experiență pentru el pe care însă, n-ar mai repeta-o.

Alex Bogdan părăsit competiția pentru  nu a mai putut rezista condițiilor din junglă și probelor grele. „A clacat psihic”, după cum s-a exprimat el în interviul exclusiv pentru CIAO.RO.

Ce sentimente te încearcă acum după ce ai ieșit din junglă?

E un mix interesant de sentimente. Bucurie, mândrie, frustrare, dezamăgire, recunoștință. Cred că și un soi de ușurare că s-a terminat…a fost foarte greu. Nu știu cât s-a simțit la televizor din intensitatea și duritatea show-ului. Am tot respectul pentru colegii mei care au rămas în continuare acolo și luptă. Chiar este uluitor de greu în junglă. Eu am ajuns la capătul puterilor, am clacat psihic și acum merg acasă. Și asta face parte din joc. Citește interviul complet aici.

Publicat: 08 nov. 2022, 12:28 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă