EXCLUSIV! Alex Bogdan, adevărul despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Terminați cu astea că filmați la Buftea, sunt viermi de jeleu, totul e o făcătură. E real!”

Publicat: 02 oct. 2022, 15:04 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Alex Bogdan, adevărul despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Alex Bogdan a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Actorul nu a mai rezistat condițiilor grele din junglă. 

Alex Bogdan a fost eliminat de laSunt celebru, scoate- de aici!”, show-ul prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka, ce se difuzează marți și joi, de la 21.30, la Pro TV. Actorul spune a fost o adevărată experiență pentru el pe care însă, n-ar mai repeta-o.

Alex Bogdan a părăsit competiția pentru nu a mai putut rezista condițiilor din junglă și probelor grele. „A clacat psihic”, după cum s-a exprimat el în interviul exclusiv pentru CIAO.RO.

Alex Bogdan, eliminat de laSunt celebru, scoate- de aici!”: „Este uluitor de greu în junglă”

Ce sentimente te încearcă acum după ce ai ieșit din junglă?

E un mix interesant de sentimente. Bucurie, mândrie, frustrare, dezamăgire, recunoștință. Cred că și un soi de ușurare că s-a terminat…a fost foarte greu. Nu știu cât s-a simțit la televizor din intensitatea și duritatea show-ului. Am tot respectul pentru colegii mei care au rămas în continuare acolo și luptă. Chiar este uluitor de greu în junglă. Eu am ajuns la capătul puterilor, am clacat psihic și acum merg acasă. Și asta face parte din joc.

Alex Bogdan adevărul despre „Sunt celebru scoate-mă de aici”

Cum a fost această experiență pentru tine?

Revelatoare! Mi-am dat seama de foarte multe chestii care lipseau din viața mea și pe care vreau acum să le pun la loc. Simt că mi-am redescoperit ambiția pe care o aveam ca atlet și sunt montat să fac foarte multe proiecte în teatru. Jungla cred că te dezbracă de toată încărcătura ta negativă, de tot balastul pe care l-ai adunat din societate. Devii cumva mai ușor și capeți o libertate fantastică să-ți vezi drumul care te așteaptă mai clar. Doamne ajută să am și noroc să pot duce la capăt tot ce mi-am propus ca actor și regizor.

Ce ai învățat în tot acest timp petrecut departe de casă?

Nu pot să spun că am învățat asta în junglă, dar cred că mi s-au confirmat și mai tare, s-au împietrit în mine pentru tot restul vieții: că indiferent de calitatea vieții pe care o s-o am, îmi doresc să fiu un om bun și că vreau să îmi trăiesc viața asta alături de Căti în armonie, alături de copilașii care probabil o să apară și ei într-un viitor nu prea îndepărtat.

Alex Bogdan, despre „Sunt celebru, scoate- de aici!”: „Cele două probe la înălțime au fost pentru mine între chin și amin”

Ce probă ți-a dat cele mai mari bătăi de cap?

De departe cele două probe la înălțime au fost pentru mine între chin și amin. Deci n-ai cum așa ceva, nu înțeleg cum am putut să fiu acolo sus, să mă cațăr, să fiu competitiv. Probabil s-a activat atletul, nu știu să spun. Nu mi-e rușine nici de shake-urile vieții cu viermi și gândaci. Dar alea trec repede, închizi ochii, lărgești gâtul și se duc. La probele de înălțime e nevoie de foarte mult din tine pentru a reuși.

Cum au reacționat ai tăi când au văzut imaginile cu tine din junglă și la ce probe ai fost supus?

Cred că s-au mirat de curajul pe care îl am. Nu-mi manifest puterea interioară atât de des. Probabil cine mă știe bine, știe că sunt un luptător. Dar în ultimul timp am fost cam amorțit, cam depășit de vremuri și blazat. În junglă mi-am redescoperit pofta de a lupta. Am simțit susținerea iubitei mele mereu și m-am gândit și eu la ea de multe ori, și asta mi-a dat și mai multă forță

„Filmați la Buftea, sunt viermi de jeleu, totul e o făcătură”

Regreți ceva?

Nu regret absolut nimic. Totul a decurs după un plan bine stabilit, scris undeva într-o galaxie îndepărtată de către o mână imensă. Sunt ca Bruce Lee, sunt ca apa, las să curgă. Apa nu regretă nimic, ea trece mai departe.

Ce le-ai spune celor de acasă care se întreabă care este motivația concurenților în acest show?

În primul rând le-aș spune să se trezească din filmul ăsta cu ”filmați la Buftea, Bragadiru, sunt viermi de jeleu, totul e o făcătură, ne minte domle cu televizorul”. Totul este real 100 la sută. Cine vrea, să creadă, cine nu, treaba lor. Pământul e plat, aselenizarea e fake. Bravo! Motivația este o descoperire totală și reală despre propria persoană. Pentru mine asta a fost, nu pot vorbi în numele colegilor mei.

Alex Bogdan: „Anisia ar trebui, fără doar și poate să câștige. Reprezintă tot ce este mai nobil și frumos în om și merită titlul de Regina Junglei!”

Ai repeta experiența?

Sincer, nu. A fost cu adevărat interesantă experiența, dar este once in a lifetime. Nu cred că sunt material bun pentru reality show-uri. Sunt o fire neconflictuală, pe chill, pe pace, destul de boring aș zice eu. Nu fac imitații la fiecare 5 minute, deși probabil mulți la asta se așteptau. Cred că trec într-o altă etapă în viața mea și încerc să mă focusez pe lucrurile care mă definesc.

Cine crezi că va câștiga marele trofeu?

Pentru felul în care a jucat concursul ăsta, pentru umorul și integritatea de care dă dovadă, Anisia ar trebui, fără doar și poate să câștige. Reprezintă tot ce este mai nobil și frumos în om și merită titlul de Regina Junglei!

Sursa foto: PR Pro TV

Publicat: 02 oct. 2022, 15:04 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă