EXCLUSIV | Filmările “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, sistate de frica uraganului Fiona! Ce au pățit concurenții și prezentatorii în jungla din Dominicană

Publicat: 20 sept. 2022, 18:52 Autor: G. M. Vedete

Filmările “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, sistate de frica uraganului Fiona ce a lovit Puerto Rico. Acum se îndreptă către Republica Dominicană!

Desfășurare de forțe în Republica Dominicană, în junglă, unde se filmează show-ul Sunt celebru, scoate- de aici!”. Întreaga echipă a Pro Tv-ul, și echipa de acolo cu care colaborează pentru filmări s-au mișcat rapid. Asta odată cu aflarea veștii uraganul Fiona, care face prăpăd, se apropie de ei. Mai exact, echipele au sistat imediat filmările show-urile și au luat concurenții din camp și i-au adăpostit, fie în siguranță.

Filmările “Sunt celebru, scoate- de aici!”, sistate de frica uraganului

Cele 12 celebrități trăiau în junglă, sub cerul liber, în soare, vânt sau ploaie, și dormeau pe niște scânduri din lemn. Aceștia au fost mutați imediat din junglă, într-o locație sigură, conform surselor CIAO.RO.

Adela Popescu și Cabral Ibacka, împreună cu familiilor lor, s-au adăpostit și ei în vilele. Acolo erau cazați încă de când au început filmările pentru show-ul de la Pro Tv, ce se difuzează marți și joi, de la 21.30. Acum așteaptă, asemeni concurenților și echipei de producție “plece” uraganul și se reapuce de filmări.

“Fiona se apropie de puterea unui uragan. Și se așteaptă ploi torențiale și alunecări de teren în Puerto Rico și Republica Dominicană, a anunțat duminică Centrul Național pentru Uragane”, scrie mediafax.ro.

“Furtuna a forțat închiderea unor drumuri, în timp ce un pod de autostradă din orașul Utuado, în centrul insulei, fusese luat de un râu. Luminile s-au stins în tot Puerto Rico imediat după ora 13:00, lăsând cu energie electrică doar acele gospodării. Și întreprinderi care au sisteme solare pe acoperiș sau generatoare funcționale”, scrie adevărul.ro.

Cabral Ibacka și Adela Popescu s-au adăpostit în vile. FilmărileSunt celebru, scoate- de aici” s-au oprit

“Preşedintele american Joe Biden a declarat duminică stare de urgenţă în Puerto Rico din cauza uraganului. Astfel, Agenţia Federală pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă (FEMA) din Statele Unite a fost autorizată să coordoneze intervenţiile în caz de dezastre. Și să intervină cu măsuri de protecţie, a indicat Casa Albă”, scrie stirileprotv.ro.

„Uraganul Fiona a devastat insula – a smuls asfaltul de pe șosele, a distrus un pod rutier important și a făcut că ai multe râuri să iasă din matcă”, mai scrie stirileprotv.ro.

Cabral Ibacka a postat pe contul său de Instagram un video în care se observă ploaia torențială. Dar și cât de puternic este vântul și cum frunzele unui palmier aproape se rup. Soția lui, Andreea, le-a arătat și ea fanilor ei de pe Instagram cerul înspăimântător, gri închis de parcă anunța o tornadă periculoasă.

Radu Vâlcan n-are frică de uragan?

Radu Vâlcan însă nu a avut stare stea în casă, se pare, deși afara ploua cu găleata. S-a echipat corespunzător și a plecat facă alergarea cu care s-a obișnuit, cea pe care o face în fiecare dimineață. Probabil însă, ora de mișcare s-a scurtat pentru soțul Adelei, nu de alta, dar cu uraganul Fiona nu e de joacă.

Ulterior, Adela a postat pe contul ei o cafea cu spumă în dreptul căreia a scris “Waiting for Fiona”. Mai exact așteaptă uraganul Fiona împreună cu Radu Vâlcan, savurând o cafea. FilmărileSunt celebru, scoate- de aici” se vor relua atunci când condițiile meteo le va permite asta. Și mai ales când toată lumea va fi în afara oricărui pericol.

Publicat: 20 sept. 2022, 18:52 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă