EXCLUSIV | Concurenții “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” s-au umplut de bube! Detalii bine ascunse din culisele emisiunii de la PRO TV

Publicat: 13 sept. 2022, 15:55 Autor: G. M. Vedete

Concurenții “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” s-au umplut de bube, pete roșii și mâncărimi peste mâncărimi! Stresul, schimbarea climei și alimentația nouă și-au spus cuvântul!

Pe lângă alimentația puțină și deloc pe placul lor și lipsa patului pufos de acasă. Sau a igienei de acasă, televizorului sau telefonului, sau a persoanelor dragi. Concurenții de laSunt celebru, scoate- de aici!”, se confruntă cu o nouă problemă. S-au umplut de bube!

Concurenții de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, au făcut bube pe corp

Conform surselor CIAO.RO, concurenții show-ului prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka. Care e difuzat la Pro Tv, duminica de la 20.00 și luni și marți de la 20.30, au făcut urticarie și sunt plini de pete roșii pe corp, deloc estetice.

Mai mult, aceștia au mâncărimi și se scarpină încontinuu. Acest lucru s-a întâmplat chiar după primele două săptămâni de trăit în junglă, conform surselor CIAO.RO, demne de încredere. Bubele și mâncărimile ar fi cauzate pe fond de stres. Concurenții au plecat din “puful de acasă”, în junglă. Unde sunt supuși la provocări extreme puși față-n față cu cele mai mari fobii ale lor.

Mai mult, Lidia Buble, Anisia Gafton Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade sunt izolați, departe de casă. Fără acces la telefon sau internet, trăiesc sub cerul liber, într-o junglă plină de animale și insecte. Și se hrănesc cu preparate culinare greu de privit și mirosit pe bază de viremi, gândaci sau tarantule și nu numai.

Practic, aceștia sunt nevoiți se adapteze la noile condiții de trăit, deloc ușoare, și incomparabile cu cele de acasă, din România.

Concurenții “Sunt celebru, scoate- de aici!” s-au umplut de bube. Stresul, cauza principala

Conform surselor noastre, cei 12 concurenți, s-au umplut de bube la scurt timp după ce au ajuns în junglă și s-au confruntat cu probe grele, alimentațieciudată”, -I spunem, climă neobișnuită. Când e prea cald, când plouă, când bate vântul, aceștia dormind afară, sub cerului liber, printre insecte și alte vietăți din junglă. Alimentația este și ea un factor care le-ar fi cauzat stres, probabil, acolo, aceștia gustând pentru prima oară ochi de pește. Și smoothie-uri din viermi, gândaci, râme, ardei iute, din intestine de broască sau de pește, din muște sau shake-uri din stomac de șarpe sau din furnici.

Însă, tot ce concurenții de la Sunt celebru, scoate- de aici” consumă sunt alimente și preparate controlate, comestibile și în regulă pentru organism. Ele sunt preparate de un bucătar special adus pentru a găti astfel de “delicatese”.

Totul însă a trecut repede, asta pentru organismul s-a adaptat imediat. În plus, alături de concurenți sunt adevărate echipaje de medici care stau în camp 24 din 24 de ore, gata intervină pentru oricine are nevoie.

„Afecţiunea se manifestă prin apariţia unor pete reliefate pe corp, de culoare roz sau roşie, însoţită de mâncărimi şi de furnicături”

“Unul dintre cele mai frecvente tipuri de alergii apărute pe fond nervos este urticaria la stres, spun specialiştii. Afecţiunea se manifestă prin apariţia unor pete reliefate pe corp, de culoare roz sau roşie, însoţită de mâncărimi şi de furnicături. Medicii pun declanşarea acestui tip de urticarie pe seama faptului că atunci când suntem stresaţi. Se eliberează în corp o serie de substanţe de tipul adrenalinei, noradrenalinei, histaminei şi cortizolului, care determină creşterea ritmului cardiac. Și dilatarea vaselor de sânge, inclusiv la nivel epidermic, ceea ce duce la înroşirea pielii”, scrie adevărul.ro.

“Stresul și emoțiile negative pot avea repercusiuni asupra aspectului exterior al unei persoane. Unul din efectele negative ale stresului este sensibilizarea pielii la iritanții și poluanții din mediu”, notează sfatulmedicului.ro.

Concurenții “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au scapăt de bube. Ce spun specialiștii despre apariția lor, pe corp?

“Pentru unii oameni, reacția la stres ia forma unei urticarii. Deși iritația poate să apară în orice loc pe corp, dovezile anecdotice sugerează că aceasta tinde să apară mai frecvent pe față, pe piept și în zona gâtului. În funcție de nuanța pielii unei persoane, urticaria poate avea aspectul unor pete roșii, violet sau mai închise la culoare. De asemenea, pot fi ușor în relief și vor genera mâncărimi.

Dimensiunile iritației cauzate de stres pot varia; la unele persoane, zona afectată este destul de mică. În timp ce la altele iritația poate ocupa o arie extinsă”, scrie doc.ro.

Publicat: 13 sept. 2022, 15:55 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă