EXCLUSIV | Cornel Palade și Bia Khalifa MEGA – scandal partea a doua la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Ești neam prost. Te uiți în oglindă?” Replica: „Dă-te în killu’ meu!”

Publicat: 11 sept. 2022, 11:28 Autor: G. M. Vedete

Cornel Palade și Bia Khalifa, scandal monstru la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show-ul de la Pro Tv, difuzat duminica de la 20.00 și luni și marți de la 20.30, prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka.

Cearta dintre cei doi a luat proporții, spre surprinderea multora. Inițial, la începutul show-ului, Bia și Cornel Palade păreau se înțeleg de minune, dar lucrurile au luat-o razna ulterior.

Cornel Palade și Bia Khalifa, scandal monstru, cu jigniri

În prima emisiune, Bia Khalifa s-a dus complet goală spre duș. Când a văzut-o Cornel Palade s-a îngălbenit la față: „Au, mamă. M-a luat ficatul, nu mai pot. Mi-e rău.”

De la îmbrățișările și glumele pe care le făceau la începutul show-ului “Sunt celebru, scoate- aici”, au ajuns la un scandal imens cu jigniri!

Tânăra nu a mai ținut cont actorul are totuși 70 de ani, și îi poate fi chiar bunic, șiși-a dat drumul la gură. Bia Khalifa a folosit un vocabular “de cartier”, spunem, în scandalul cu Cornel Palade.

„Bia: „Tot te interesează persoana mea. Dacă nu te interesa, nu-mi spuneai nimic. Ții să îmi spui mie chestii pe care le aud în fiecare zi de la oameni frustrați. Nici măcar „haterii” nu mai sunt ce au fost.

Cornel: Tu vorbești de frustrare, mă? Uită-te la tine! Te uiți în oglindă înainte să pleci de acasă, dimineața? Măcar un pic, așa?

Bia: Sunt superbă, îmi place de mine.

Cornel: Nu ți-e târșă să ieși pe stradă cu fața asta?

Bia: Îmi place despre mine. Degeaba îmi faci „body shaming”.

Cornel: Ce-ți fac, mă?

Bia: Eu măcar am 21 de ani, mai am timp să îmi revin.

Cornel: Deci recunoști că nu ai minte.

Bia: Ți-e frică să repeți că ai greșit. Dă-te în killu’ meu!

Cornel: Nu fi neam prost! Fii și tu educată! Faptul că vorbești așa denotă faptul că ești neam prost.

Bia: Sunt cum vrea p..a mea!”, este o parte din dialogul halucinant dintre cei doi.

Citește și: EXCLUSIV | Reacția concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după scandalul dintre Cornel Palade și Bia Khalifa: „Faptul că l-a înjurat în halul ăsta nu e scuzabil”

Adela Popescu și Cabral Ibacka prezintă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Show-ul de televiziune, ce se filmează în Dominicană, și este prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka, supune cele 12 celebrități la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor.

Astfel, Lidia Buble, Anisia Gafton Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade sunt izolați, departe de casă, fără acces la telefon sau internet.

Aceștia trăiesc sub cerul liber, într-o junglă plină de animale și insecte și se hrănesc cu preparate culinare greu de privit și mirosit pe baza de viremi, gândaci sau tarantule și nu numai.

Publicat: 11 sept. 2022, 11:28 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă