EXCLUSIV | Paul Diaconescu, secretele din spatele emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Am mâncat viermi de foame. Eram obligați să…”

Publicat: 09 sept. 2022, 19:38 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Paul Diaconescu: Am mâncat viermi de foame. Eram obligați să… Paul Diaconescu este primul concurent eliminat de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show-ul de la Pro Tv ce se difuzează duminica de la 20.00 și luni și marți de la 20.30.

Actorul ne-a oferit un interviu exclusiv, după eliminarea din emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cabral Ibacka. Paul e mândru de ce a făcut în Dominicană, la show, dar are și câteva regrete.

Paul Diaconescu: Am mâncat viermi de foame. Eram obligați să…

Cum a fost această experiență pentru tine?

Experiența ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost cel mai palpitant lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Nu se compară cu nimic din toate câte am trăit. Deși in junglă pericolele pândesc la tot pasul, nu m-am temut niciodată pentru că am simțit că sunt protejat de echipa de filmare, apreciat și ascultat în permanență. Regret foarte tare că a fost atât de scurt parcursul meu în această emisiune. Psihic eram pregătit să îndur și îmi doream să ajung finalist. Iar fizic am evoluat mult de la Ferma, unde îmi conștientizam permanent foamea, până aici unde am mâncat și băut viermi. Am mâncat de foame și eram obligați să împărțim cu echipa tot ce primeam.

Paul Diaconescu este primul concurent eliminat de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Te așteptai ca ceilalți colegi să nu te protejeze și să te trimită la eliminare?

Mi-am respectat colegii atât din echipa mea, cât și pe cei din tabăra adversă. Am fost șicanat și trimis, după te miri ce, să aduc, să fac, să curăț, să repar. Am venit mereu cu idei salvatoare și mi-a plăcut să fiu util. Nu am răspuns negativ și am reușit să-mi păstrez zâmbetul chiar și în momente dificile cu presiune psihologică mare. Nu am fost protejat pentru că nu am cerut acest lucru. Am lăsat liderul să acționeze după cum a simțit și nu am încercat să-mi salvez pielea.

Paul Diaconescu: „Dacă eram mai ,,dulce” cu Anisia sigur m-ar fi protejat. Am fost foarte atent la domnul Palade, l-am menajat. Regret că dumnealui nu mi-a întors favorul”

Dacă eram mai ,,dulce” cu Anisia sigur m-ar fi protejat, dar am preferat să le îngădui posibilitatea de a se manifesta fiecare cum a dorit. Am fost foarte atent la domnul Palade și l-am servit de câte ori am avut ocazia, l-am menajat și l-am ajutat. Regret că dumnealui nu mi-a întors favorul și nu m-a protejat.

Ce probă ți s-a părut cea mai complicată și de ce?

Pentru mine, cea mai grea probă a fost de departe prima masă, pentru ca m-a ,,scos” din ,,civilie” și m-a introdus cu adevărat în atmosfera specifică emisiunii. Gustul și mirosul, atât de greu de suportat ale acelui intestin necurățat de vacă, au fost foarte grețoase și pregnante. Încă simțeam mirosul în gură, și a doua zi pe când se însera, așa de rău a fost…

Paul Diaconescu: „Am mâncat viermi de foame. Eram obligați să…”

Ce au spus ai tăi când au văzut imaginile cu tine din junglă și la ce probe ai fost supus?

Familia mă știe că sunt curajos și determinat. Au apreciat că evit conflictele și că ajut de câte ori am ocazia. Au observat încă o dată că sunt serviabil, nu sunt răzbunător și n-am orgoliu prea mare. Se mândresc că m-au educat să fiu atât de maleabil. Despre junglă au spus toți unanim că ei n-ar fi rezistat să doarmă în ploaie sub cerul liber. Sau să mănânce insecte crude. :))

Paul Diaconescu, despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Ce am simțit când am lins șobolanul pe blana mi-a afectat luciditatea. Și asta regret!”

Regreți ceva?

Regret evidentul, că am pierdut concursul de eliminare. Încă visez noaptea momentul când am realizat că în loc să deșurubez steluța, eu am înșurubat-o preț de vreo 10 secunde. Ce am simțit când am lins șobolanul pe blana mi-a afectat luciditatea. Și asta regret!

Ce le-ai spune celor de acasă care se întreabă care este motivația concurenților în acest show?

Motivația mea a fost să dovedesc că sunt responsabil. Am menținut focul aprins timp de 7 zile. Fără un ceas deșteptător, oricât de obosit, am reușit să mă trezesc la fiecare câteva ore să adaug lemne pe foc și nici chiar când ploua nu s-a stins. Cei care urmăresc emisiunea trebuie să realizeze că noi am avut o dorință interioară de a ne depăși fiecare condiția. Eu unul mi-am dorit să mă întăresc, să evoluez și să învăț! Cred că pe toți ne-a mânat același ceva comun, să arătăm că putem să ne adaptăm condițiilor vitrege și să găsim motiv de bucurie chiar puși în situații limită.

Ai repeta experiența?

Paul Diaconescu este primul concurent eliminat de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Toate experiențele PRO TV au fost momentele mele de fericire maximă, dar ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a culminat. M-aș reîntoarce oricând în junglă. Îmi pare foarte rău că nu mai sunt acolo acum.

Cine crezi că va câștiga marele trofeu?

Dacă nu câștigă Bia, va câștiga Alex Bogdan. Eu așa cred.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 09 sept. 2022, 19:38 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă