EXCLUSIV | De ce s-a dus Tania Popa la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”: “Soțul meu m-a trimis acolo ca să…”

Publicat: 28 nov. 2022, 17:20 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Tania Popa, fostă concurentă la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show-ul de la Pro Tv, filmat în Republica Dominicană, ne-a declarat, într-un interviu exclusiv că n-ar mai pune piciorul în jungla dominicană decât dacă ar sta în vacanță la un resort de 5 stele.

Tania Popa, dupăSunt celebru, scoate- de aici!”: „Zici că am fost într-un mini cantonament acasă, am stat la propriu în brațele soțului meu”

Actrița spune de când a ajuns înapoi acasă a stat numai în brațele soțului, la propriu! Tania Popa recunoaște a fost o experiență pentru ea, participarea laSunt celebru, scoate- de aici!”, chiar dacă jumătatea ei a “trimis-o” în competiție ca slăbească. Ei bine, actrița a reușit scape de 8 kilograme în junglă, la competițiaSunt celebru, scoate- de aici!”.

Finala “Sunt celebru, scoate- de aici!” a fost câștigată de Anisia Gafton.

Tania, ești bine?

Am reluat cursul vieții normal, după ce am revenit acasă… Sunt foarte bine.

Cum a fost revederea cu cei de acasă?

Mai mult decât emoționantă, zici că am fost într-un mini cantonament acasă, cred că nici n-am ieșit pe nicăieri, am stat la propriu în brațele soțului meu.

A filmat inclusiv întâlnirea cățelului cu mine care n-a înțeles de ce am dispărut din viața lui, eu… care-l scoteam doar eu dimineața.

Tania Popa, trimisă laSunt celebru, scoate- de aici” ca topească kilogramele în plus

Te-ai mai întoarce…?

Unde? În Dominicană? Aaa, la un resort de 5 stele, daca ar fi… all inclusive oricând. Și acum. Dar să particip din nou, să mai trăiesc o astfel de experiență?

O dată e suficient.

Care a fost cel mai greu lucru, cea mai grea probă, din punctul tău de vedere?

Să nu ne audă nimeni….OAMENII!

A fost mai rău să supraviețuiești cu oamenii decât cu tarantule, șobolani… cu sucurile făcute din viermi?

Da! Mai rău! Și crede-mă că eu, în țară, când vedeam o broscuță mică, mică, după ploaie, chiar și călcată de mașină, eu țipam și traversam pe partea cealaltă… ca să întelegi. Și acolo a fost cu… nu erau broaște… erau monștri. Nu se compară cu conviețuirea cu oameni străini, diferiți și nu din mediul meu. Cred că mult prea mult timp am stat… cu oameni din mediul meu. Sau oameni care pur și simplu mă cunosc, nu știu cum să spun. Asta a fost cel mai greu, aș putea spune.

„Am slăbit 8 kilograme”

Eu chiar m-am dus pentru experiență… spre deosebire de soțul meu care m-a trimis să slăbesc. Și am slăbit 8 kilograme, dar acum oscilez cu 2 kilograme… plus, minus. Dar mai mult de 2 kilograme nu am pus pe mine.

Eu m-am dus pentru experiență. Sunt un om curajos, mă duc cu capul înainte… în viață și în cariera mea sunt atât de liniștită cu toate, nu mai trebuie să fac, să demonstrez nimic, aveam nevoie de experiențe noi. Că viața mea să fie palpitantă în continuare.

Ce planuri ai de Sărbători?

Am foarte mult de muncă, vin sărbătorile și mă uitam cu groază pe programul meu că nu reușim să prindem o săptămână să fugim pe undeva.

De Crăciun și de Revelion sunt acasă. De mult timp n-am mai stat acasă…de sărbători. Am spectacol pe 22, pe 29 decembrie, am la atelier mult de lucru…

Publicat: 28 nov. 2022, 17:20 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă