EXCLUSIV | Anisia Gafton, Regina Junglei la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „A fost foarte greu. În fiecare seară mă atacau, mă ciuruiau”

Publicat: 25 nov. 2022, 12:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Anisia Gafton, Regina Junglei la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Concurenta a câștigat în fața lui Giani Kiriță.

Anisia Gafton a câștigat titlul de Regina Junglei, la finalul competițieiSunt celebru, scoate- de aici”, ce a avut loc aseară, la Pro Tv. Reporterii CIAO.RO au luat parte la finala show-ului ce a avut loc la unul din studiourile trustului.

Anisia Gafton a reușit strângă mai multe voturi din partea publicului decât colegul ei, Giani Kiriță. “Regina Junglei” ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, cât de grea a fost pentru ea această competiție.

Anisia Gafton, Regina Junglei, despre cel mai greu moment al competiției: „Am fost închisă într-un “sicriuașmai mititel, eram și eu mai mare și abia încăpeam…”

Anisia, Regina Junglei…

Da…. Regina Junglei. Mi-am dorit foarte mult. Le mulțumesc tuturor care m-au susținut, care au fost lângă mine. Și merit acest premiu. E o recunoștință a meritelor mele și ale eforturilor mele fizice și psihice.

Care a fost cel mai greu moment pentru tine acolo?

Au fost mai multe. Cel mai greu a fost cel cu șarpele, de la începutul competiției, în care eu am fost închisă într-un “sicriuaș spunem, mai mititel, bine, eram și eu mai mare și abia încăpeam. Am fost închisă, iar eu trebuia bag mâna într-o cutie cu tarantule, toate… lighioanele… iar pe mine au fost puși șerpi de toate mărimile. Și când mi-a pus ultimul șarpe, care era foarte greu, mi-a fost pus pe piept… și nu puteam respir, efectiv. Atât de greu era.

E ca și cum pui o persoană de 100 de kilograme pe tine, atât de greu era. Nu mai poți respira. L-am dat la o parte…. Pentru mine a fost foarte greu duc acea probă până la capăt, pot concentrez, deșurubez acele steluțe. Dar uite , sub presiune, eu reacționez foarte bine.

Am observat am descoperit în mine o forță interioară și o putere… ceva… cât a unui bărbat sau chiar mai mult cât a unui bărbat. Sub presiune reacționez foarte bine, fac lucrurile mai repede. Nu știu de unde forța asta, uite e în mine. Nu credeam o am.

Anisia Gafton: „Dieta Junglei: bei niște shake-uri cu viermi și nu-ți mai trebuie mănânci după aceea 2 săptămâni”

Cu sănătatea ești bine? Unii colegi de-ai tăi spuneau v-ați umplut de bube, v-au ciupit insectele pe acolo….

Am fost la analize și mi-au ieșit, surprinzător, toate bune. Perfecte. Bube am pe picioruțe, de la țânțari. Mi-au lăsat acest cadou. Tot timpul, în fiecare seară, aveam o gașcă de țânțari suparăți pe mine care atacau. Mai ales la picioare când dormeam. ciuruiau. Și mai aveam și țânțăroi de aia mari, interlopi. Mi-au făcut bube. Dar o treacă cu timpul… toate trec.

Cât ai slăbit?

N-am slăbit așa mult. Se vede am slăbit vreo 10 kilograme, dar n-a slăbit așa mult. Doar vreo 6 kilograme. Se vede. S-a dus de unde trebuia se ducă (râde – n.r.) Dieta Junglei: nu mănânci nimic. Sau bei niște shake-uri cu viermi și nu-ți mai trebuie mănânci după aceea 2 săptămâni (râde – n.r.).

Dragile mele fete, asta e dietă de succes, ce a junglei. Un shake cu viermi băut și două săptămâni nu mai mănânci și… talia se arată! Glumesc.

Ai legat relații de prietenie cu vreun coleg?

Ce face Regina Junglei de Sărbători? „O  mănânc un porc întreg”

Da, cu multe persoane. Am descoperit oameni noi. Ruxi… suntem super bune prietene, cu Răzvan, care e un băiat deosebit, cu Sali, cu Ami.

Dar există persoane cu care nu mai vrei vorbești?

Nu există pentru eu nu am deranjat pe nimeni, am fost un om corect.

Ce faci de Sărbători?

De Sărbători cred o mănânc un porc întreg! Nu stau acasă, plec la Viena.

Foto: PR Pro TV / Ciao.ro

Publicat: 25 nov. 2022, 12:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă