VIDEO EXCLUSIV | Cornel Palade, eliminat cu forța de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”?! Medicii au intervenit imediat după scandalul cu Bia Khalifa: „Chemați doctorul urgent la domnul Cornel. Îi e rău!”

Publicat: 11 sept. 2022, 14:12 Autor: G. M. Vedete

Cornel Palade, eliminat cu forța de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Acest show prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka, difuzat duminica de la 20.00 și luni și marți de la 20.30 la Pro Tv.

Show-ul filmat în Dominicană este, pentru Cornel Palade, cea mai grea experiență de până acum. Actorul în vârstă de 70 de ani s-a adaptat cu greu condițiilor de acolo. A suportat greu căldura, ploaia, lipsa somnului confortabil. Asta pentru îl doare spatele de la scândurile pe care doarme. Și mai ales de la limentația cu care nu a fost obișnuit, pe bază de gândaci, viermi, tarantule sau alte “delicatese”.

Motivele pentru care Cornel Palade a cerut eliminarea lui de laSunt celebru, scoate- de aici!”

Actorul a avut și ceva probleme medicale, cu tensiunea, în mod special. Astfel a fost nevoie de intervenția medicilor, pe platoul de filmare laSunt celebru, scoate- de aici!”. Așa cum a anunțat CIAO.RO în exclusivitate AICI.

“Chemați doctorul la domnul Cornel!”, spune Răzvan Botezatu.

“Chiar îi e rău pentru că nu poți sa duci mult în condițiile astea…”, spune Tania Popa.

“Păi, de abia ducem noi tineri, fără mâncare… el, la vârsta lui”, a completat Lidia Buble.

“Încerc să rezist. Vreau să vă spun că este foarte greu pentru că lipsesc mineralele, pentru că hrana este așa cum este. Medicii mi-au luat presiunea la sânge și aveam 10 cu 6. N-am avut în viața mea 10 cu 6”, spune Cornel Palade, în emisiune.

La toate condițiile grele s-a adunat și scandalul monstru dintre el și Bia Khalifa. Tânăra și-a dat drumul la gură și a “uitat” de fapt omul cu care se ceartă are 70 de ani. Vocabularul pe care ea l-a folosit în scandalul cu Palade, după cum a scris CIAO.RO AICI, a lăsat cu gura căscată ceilalți concurenți.

Ce i-au spus cei din producție lui Cornel Palade, după ce a cerut eliminarea din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Astfel, conform surselor CIAO.RO, lui Cornel Palade i-a ajuns cuțitul la os, cum s-ar spune, și a cerut producătorilor din emisiune eliminarea lui. Actorul le-a spus nu mai poate face față show-ului și își dorește fie scos din show.

Din păcate însă, regulile sunt clare laSunt celebru, scoate- de aici!”, astfel doleanța lui Palade nu ar fi putut fi îndeplinită de către echipă. Aceștia i-ar fi explicat singura modalitate de a părăsi show-ul este strige “Sunt celebru, scoate- de aici!”, doar așa va putea pleca acasă.

Adela Popescu și Cabral Ibacka prezintă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Show-ul de televiziune, ce se filmează în Dominicană, și este prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka. Supune cele 12 celebrități la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor.

Astfel, Lidia Buble, Anisia Gafton Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade sunt izolați. Ei stau departe de casă, fără acces la telefon sau internet.

Aceștia trăiesc sub cerul liber, într-o junglă plină de animale și insecte. Și se hrănesc cu preparate culinare greu de privit și mirosit pe baza de viremi, gândaci sau tarantule și nu numai.

Primul care a părăsit show-ul a fost Paul Diaconescu.

Publicat: 11 sept. 2022, 14:12 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă