EXCLUSIV | Cornel Palade, probleme la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Actorul nu s-a putut adapta! Ce a pățit? Medicii au intervenit!

Publicat: 06 sept. 2022, 19:52 Autor: G. M. Vedete

Cornel Palade, probleme la competiția “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Actorul are probleme de sănătate, se pare, din cauza vârstei, și nu s-a putut adapta condiilor grele din Dominicană.

Cornel Palade, probleme laSunt celebru, scoate- de aici!”, show-ul de la Pro Tv, difuzat duminica de la 20.00 și luni și marți de la 20.30, prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka. Îndrăgitul actor în vârstă de 70 de ani n-a reușit se adapteze așa cum și-ar fi dorit, condițiilor de supraviețuire în Dominicană.

Cu ce probleme s-a confruntat Cornel Palade la “Sunt celebru, scoate- de aici!”?

CIAO.RO a aflat probele destul de grele, solicitante, și căldura din junglă i-au dat ceva bătăi de cap. Mai mult, Cornel Palade s-a plâns și nu se putea odihni pe scânduri, îl durea spatele. Mâncarea puțină și deloc pe placul său au fost și acestea motive de disconfort pentru îndrăgitul actor.

Conform surselor CIAO.RO, Cornel Palade a avut ceva probleme cu tensiunea, pe fond de oboseală din cauza nesomnului și a efortului fizic și psihic, stres. Toate acestea și-au spus cuvântul în ceea ce-l privește pe concurentul “Sunt celebru, scoate- de aici!”. Mai mult, tensiunile dintre cele două tabere nu au fost pe placul actorului.

Lângă cei 12 concurenți se află însă echipaje de medici gata intervină în orice moment aceștia au nevoie. Echipajele stau 24 din 24 lângă concurenți, astfel atât pentru Cornel Palade, cât și pentru ceilalți concurenți care au avut nevoie de îngrijiri, medicii au intervenit la secundă.

Probleme cu tensiunea la Cornel Palade

Și-n ediția de marți, medicii au intervenit la secundă pentru Alex Bogdan, acestuia i s-a făcut rău după ce a consumat un smoothie de ardei iute.

Cornel Palade ar fi avut nevoie de medici după ce i-ar fi crescut tensiunea, după cum susțin surselor CIAO.RO.

Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade sunt cele 12 celebrități ale noului sezon Sunt celebru, scoate- de aici”, de la Pro Tv.

Aceștia sunt izolați, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăiesc sub cerul liber, într-o junglă plină de animale și insecte și se hrănesc cu preparate culinare greu de privit și mirosit pe baza de viremi, gândaci sau tarantule și nu numai.

Bia Khalifa și Cornel Palade s-au luat în brațe!

Cornel Palade și Bia Khalifa duc dorul celor dragi de acasă. Cu toate acestea, se pare că cei doi au găsit remediul perfect pentru a se vindeca de singurătate.

În ciuda faptului că blondina a susținut sus și tare că ea nu are nevoie de îmbrățișări și de astfel de gesturi tandre, Cornel Palade a ținut să-i demonstreze exact contrariul și a reușit. Nu doar că aceasta l-a strâns la pieptul ei, ba chiar a urmat un dialog care a stârnit râsetele celor care au asistat la întreaga scenă.

Bia Khalifa: Eu sunt o persoană plină de ură, nu am nevoie de o îmbrățișare.
Cornel Palade: Mai taci din gură! Ești disperată după o îmbrățișare.
Bia Khalifa: Vino și cuprinde-mă! Dă-mi ceea ce vreau!
Cornel Palade: Mânca-i-aș gura ei de fată, păpușă de fată!
Bia Khalifa: M-a cuprins daddy (n.red tăticul).

În prima emisiune, Bia Khalifa s-a dus complet goală spre duș. Când a văzut-o Cornel Palade s-a îngălbenit la față: „Au, mamă. M-a luat ficatul, nu mai pot. Mi-e rău.”

De atunci cei doi sunt de nedespărțit și se țin mereu de glume și îmbrățișări tandre.

Cabral Ibacka: „Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor”

Cei 12 concurenți luptă pentru titlul de Regele sau Regina Junglei. Cabral Ibacka este șocat de cât de puternici și ambițioși sunt concurenții și cum fac față probelor.

”Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… Ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… Nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! “, a spus Cabral.

Fotografii: PR PRO TV și Captură Youtube

Publicat: 06 sept. 2022, 19:52 Autor: G. M. Vedete
Pe aceeași temă