Lidia Buble, atac de panică la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” A mâncat, plângând în hohote, o tarantulă!

Publicat: 23 aug. 2022, 18:52 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Lidia Buble, atac de panică la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Cântăreața a mâncat o tarantulă, plângând în hohote!

Lidia Buble, atac de panică laSunt celebru, scoate- de aici!” Cântăreața s-a trezit cu o tarantulă în farfurie, pe care s-a văzut nevoită o mănânce!

Artista se numără printre cei 12 concurenți ai noului sezon “Sunt celebru, scoate- de aici!” ce se va difuza în curând la Pro Tv, și pe Voyo, show prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka.

Lidia Buble, atac de panică după ce a primit de mâncare… o tarantulă

Lidia Buble a trăit clipe de coșmar în primele zile de filmări! Plânsete, urlete, țipete, tremurat… un adevărat atac de panică la scena în care s-a trezit cu o tarantulăpreparatăîn farfurie, pe care a trebuit o mănânce.

Un moment șocant în adevăratul sens al cuvântului a fost reacția ei când a văzut insecta în față. A țipat cât au ținut-o plămânii și și-a întors privirea din farfurie. Ea a dezvăluit recent are fobie de gândaci și insecte. Astfel  se subînțelege de ce a făcut atac de panică în momentul când s-a văzut nevoită “savureze” tarantula imensă preparată.

Lidia Buble, atac de panică laSunt celebru, scoate- de aici!”:”Îmi este foarte scârbă de tot ce înseamnă insecte”

„Îmi este foarte scârbă de tot ce înseamnă insecte, gândaci. Dacă văd unul în casă, sunt în stare să dau foc la casă și să plec. Mă mai întorc peste o oră. După ce știu că l-am nimicit pe dușman”, a declarat Buble pentru pagina de YouTube PRO TV, recent.

După atacul de panică însă, Lidia Buble a văzut nu are altă soluție decât se apuce mănâncedelicatesa”. Plângând, după cum reiese din imaginile postate pe contul de InstagramSunt celebru, scoate- de aici!”. În care vedem cum artistei îi curge rimelul de la atâtea lacrimi. Dar și-a luat tacâmurile și s-a apucat savureze tarantula.

Nu știm câte înghițituri a apucat ia. Însă o parte din ele le-a vărsat înapoi în farfurie, după cum reiese din imagini.

Tarantula are gust de cremă de brânză? Cine spune asta?

Și alți concurenți din străinătate au mâncat tarantulă prăjită. În februarie 2017, dailymail.co.uk scria despre Dane Swan, aflat și el în show ca și concurent, degusta cu mare plăcere o tarantulă. El a reușit și șocheze colegii, dar și pe Dr. Chris Brown, după ce a spus are gust bun, de cremă de brânză. „Are de fapt gust de brânză cremă”, a spus el, atunci, după cum scrie dailymail.co.uk.

Angelina Jolie și copiii au mâncat tarantule prăjite În 2017, Angelina Jolie, și copiii ei, aflați într-o aventură cambodgiană, au gustat tarantule prăjite. „Este de fapt foarte bun”, spunea ea, conform extra.ie.

Publicat: 23 aug. 2022, 18:52 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă