Adela Popescu și Cabral au băgat în sperieți angajații din aeroporturi! Câte kilograme de bagaje și-au luat pentru filmările din Republica Dominicană

Publicat: 10 aug. 2022, 19:31 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Adela Popescu și Cabral Ibacka au cărat nici mai mult, nici mai puțin, de 150 de kilograme de haine pentru filmările reality-show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Cei doi vor petrece aproximativ două luni în Dominicană unde filmează pentru celebra emisiune.

Cei doi prezentatori au plecat din România în Dominicană cu zeci de bagaje. Adela Popescu, cel puțin, a luat cu ea, în afară de hainele și lucrurile ei, și cele ale lui Radu Vâlcan și ale celor 3 copii. Chiar și cele ale bonei pe care au luat-o cu ei -i ajute.

Potrviit unor surse CIAO.RO, bagajele cu ținutele pe care cei doi prezentatori le vor purta la filmările reality-show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, ce se va difuza în curând la PRO TV, au cântărit în jur de 150 de kilograme!

Adela Popescu și Cabral Ibacka, 65 de tinuțe fiecare

Geamantanele au fost burdușite cu haine pentru fiecare ediție. Ele au cuprins accesorii, încălțăminte, în așa fel încât Adela Popescu și Cabral Ibacka aibă outfit-uri pentru 65 de ediții, după cum am aflat.

Vedete din România vor lăsa deoparte stilul de viață obișnuit pentru a înfrunta obstacolele limitărilor fizice și psihice, într-o provocare extremă.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici revine cu o mulțime de surprize, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți”

Timp de două luni, celebritățile vor trăi sub cerul liber. Departe de casă, de fani și de luxul zilnic, complet izolate! Fără acces la telefon sau Internet și se vor lupta cu neprietenoasa junglă pentru titlul de Rege sau Regină a acesteia. Resurse limitate, insecte, izolare, teama de necunoscut, animale exotice și provocări extreme… Sunt doar câteva dintre elementele pe care vor trebui să le înfrunte vedetele în cel de-al doilea sezon al show-ului.

Sunt celebru, scoate-mă de aici este un produs de televiziune extrem de complex. Care în acest an revine cu o mulțime de surprize. Atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți. Sunt foarte bucuros să anunț debutul producției și extrem de mândru de echipa care va face ca acest sezon să devină o adevărată adicție pentru cei de acasă!”, a spus Amir Mor Hason, Production Director PRO TV.

Într-o abordare diferită, condimentat cu probe și elemente noi, show-ul va pune la încercare capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă. Departe de confortul pe care-l au acasă.

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi această aventură.

 

Publicat: 10 aug. 2022, 19:31 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă