Adela Popescu a ”golit” conturile PRO TV-ului! S-a cheltuit o sumă exorbitantă pentru ca prezentatoarea show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, și familia ei, să trăiască în lux în Dominicană!

Publicat: 28 iul. 2022, 18:51 Autor: Maria Apostol Vedete

PRO TV-ul este dispus să plătească orice preț pentru a bifa succesul cu reality-show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Dovadă că nu s-au uitat deloc la bani când a venit vorba despre confortul și facilitățile pe care i le asigură Adelei Popescu în Republica Dominicană, cea care va prezenta emisiunea alături de Cabral.

Soarta Adelei Popescu părea indecisă în Pro TV spre finalul sezonului emisiunii ”Vorbește lumea”. Pe 15 iulie a prezentat ultima ediție, alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu, iar mesajul ei de final anunța o lungă vacanță.

Ca apoi, la distanță de doar câteva zile, postul din Pache Protopopescu să facă anunțul oficial: Adela Popescu și Cabral vor prezenta reality-show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”!

Adela Popescu, viață de nabab în Dominicană

Prima întrebare care a încolțit în mintea multora a fost „cine va avea grijă de cei trei copii ai vedetei, cât timp aceasta va filma în Republica Dominicană?”. Iată că prezentatoare a negociat probabil cel mai avantajos contract din viața ei pentru această emisiune, după cum ne-au relatat sursele CIAO.RO.

Pe lângă un onorariu fabulos, trebuie să vă menționăm facilitățile de care se bucură Adela Popescu și familia ei. Pentru că aceasta a plecat pe tărâm exotic, la filmări, cu tot cu soț și cei trei copii.

Așadar, am aflat că vedetei i s-a plătit chirie, până în octombrie, pentru o casă care valorează 500.000 de euro! Vorbim de o vilă luxuriantă, cu împrejurimi care îți taie răsuflarea și o piscină imensă. Iar lista beneficiilor nu se oprește aici! Ca să fie concentrată și dedicată 100% acestui show, Adelei Popescu i s-a pus la dispoziție inclusiv o bonă pentru copii. Dar și un șofer, asistenți… inclusiv un om care să îi facă toate cumpărăturile!

Probabil că soțul ei, Radu Vâlcan, care a filmat în Thailanda pentru ”Insula Iubirii”, nici măcar nu visa la așa ceva… Rămâne de văzut dacă Pro TV își va scoate investiția la final. Iar audiențele vor ”bubui”, așa cum se preconizează.

Cine vor fi concurenții de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Potrivit Click!, printre concurenții emisiunii se numără și fostul jucător de fotbal Giani Kiriță. Aceasta nu este prima experiență a fostului sportiv de performanță în Republica Dominicană. În 2018, Kiriță a participat în primul sezon al show-ului „Exatlon”, devenit ulterior „Survivor România”.

Surse apropiate prezentatorului au declarat că și-a negociat la sânge onorariul cu producătorii emisiunii.

Deși PRO TV nu a confirmat numele concurenților, s-au mai vehiculat câteva nume celebre. Cum ar fi jurnalista Mara Bănică, artista Lidia Buble, Tik Tok-erul Răzvan Botezatu și actorii Alex Bogdan și Paul Diaconescu. Aceștia ar putea face parte din distribuție. Până să înceapă filmările, nici măcar aceștia nu știu toți unii de alții, căci au fost transportați la destinație în avioane separate, în care au călătorit câte patru maxim, mai informează aceeași sursă.

 

 

Publicat: 28 iul. 2022, 18:51 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă