Adela Popescu, anunț surprinzător despre căsnicia ei: ”Am un gol în stomac…”

Publicat: 14 iun. 2022, 10:27 Autor: Maria Apostol Vedete

Radu Vâlcan și Adela Popescu se află printre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc! Relația lor a început în urmă cu 12 ani, iar de când familia lor s-a extins, prezentatoarea recunoaște că simte o presiune uriașă pe umeri…dar frumoasă!

Adela Popescu este mama a trei băieței, iar nicio zi din viața ei nu este la fel.

Vedeta a recunoscut că viața ei nu este ușoară, doar că nu ar schimba nimic din ce trăiește acum. Când se gândește la câte a realizat împreună cu Radu Vâlcan, recunoaște că este încercată de multe sentimente frumoase.

Ea a publicat recent o imagine din timpul unei vacanțe, în timp ce se bucura de împrejurimi alături de soțul ei și cei trei băieți.

Vedeți voi, eu doar mă uit la imaginea asta și am un gol în stomac de fericire. Bate inima mai tare și mă simt motivată să fac, cumva, să mai trăiesc astfel de momente. Și, pentru că mi le doresc atât de mult, sunt sigură că vor veni.

Ce vreau să vă spun este că avem o imensă responsabilitate în a încerca să trăim frumos fiecare clipă.

Căci, fiecare clipă, transformată în amintire, reprezintă motor și combustibil pentru următoarea. Și, uite așa, clipa fericită, lângă clipa fericită, o pui de o viață frumoasă pe acest pământ. Eu zic că merită puțină strădanie, nu?”, a scris Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

Adela Popescu, despre soțul ei: ”Nu e deloc un bărbat romantic”

Vedeta Pro TV nu s-a sfiit să împărtăşească cu fanii săi, în trecut, şi lucrurile care nu îi plac la soţul său. Astfel, într-o postare făcută pe reţelele de socializare, Adela Popescu a vorbit deschis despre soțul ei.

Nu e deloc un barbat romantic. In sensul clasic. Sau, poate e, dar nu ii plac cliseele. Sau, poate e timid si fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, ca nu prea stie ce sa faca cu ele. ? Nu isi aminteste ziua nuntii. Cadoul de ziua mea mi-l da cu o saptamana inainte, fara vreun ambalaj special sau felicitare.

Sunt sanse sa uite si de flori. Nu ma “scalda” in complimente. Nu imi spune zilnic “te iubesc”. Nu imi spune “femeia mea”. Nu m-a asteptat niciodata cu lumanari si cada plina cu petale de trandafiri. Nu ma mangaie in somn?”, a spus vedeta.

 

Publicat: 14 iun. 2022, 10:27 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă