Cum intră Adela Popescu în noul an! I s-a mai îndeplinit un vis! “Sunt atât de fericită, că îmi bubuie inima!”

Publicat: 31 dec. 2021, 11:44 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dar sfârșitul anului i-a mai adus un cadou la care visa și care a devenit acum realitate! O nouă casă, la mare, în stațiunea Olimp. Acum a dat avansul pentru ea, așa că este posibil ca de la anul, dacă construcția va fi gata, să meargă să stea la mare chiar în apartamentul ei.

“Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. Să fie, știți cum e. De Crăciun, când am deschis cutia cu globuri, am găsit-o.

Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei;

A două: o casă la mare;

A treia: mai aștept

Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani.

Sunt atât de fericită, că îmi bubuie inima! De Radu nu mai zic, că deși el avea ceva îndoieli (despre care o să va povestesc altădată) acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul (la vara) – și să plece cu băieții lui la Olimp (nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul), să își bea el cafeaua pe terasă în miros de pini și apă sărată – căci da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!! Eu îi zic să nu îmi mai fure fanteziile, că sigur ale lui au legătură cu infinity pool de la etajul 11 și rapanele cu usturoi de la cherhanaua de lângă.

Mâine e Revelionul. Nu uitați să visați. Și să vă și notați undeva ce. Că trece anul și uitați”, a scris ieri Adela Popescu pe rețelele de socializare, uitându-se în urmă la ce an fericit și împlinit a avut.

Adela Popescu, peripeții cu vacanța de Crăciun!

Adela Popescu a plecat cu familia în vacanța de Crăciun, dar aceasta s-a lăsat cu peripeții. Pentru că nu au verificat la timp pașapoartele copiilor au descoperit în aeroport că unul dintre ele este expirat! Până la urmă totul s-a terminat cu bine și cu toții au ajuns în vacanța mult așteptată.

Ziua de Crăciun avea să fie altfel. Pe la ora asta ar fi trebuit să mâncăm hummus pe plaja Jumeirah din Dubai.

Dar noi mâncăm salată de beouf și ne uităm la un film cu Di Caprio, pe canapea, în Pipera.
De ce așa? Pentru că am ajuns la aeroport și pașaportul lui Andrei expiră în trei luni. Și e musai să fie minim șase. Desigur, știe asta cred că și bebelușul nostru de cinci luni. Săracii copii, nu înțeleg de ce coboram din avionul către Roma și nu ne urcăm în cel din Dubai.Eu știu de ce, dar nu le spun. Trebuie să creadă că noi, părinții lor, suntem responsabili și organizați.  Dar când o să se întrebe Alexandru de ce nu studiază și el în străinătate, o să pot eu să îi spun că banii pentru școala lui s-au dus pe bilete de avion nefolosite?!”, a mai adăugat Adela Popescu.

 

 

Publicat: 31 dec. 2021, 11:44 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă