EXCLUSIV | Bia Khalifa și Cornel Palade, scandal cu jigniri la „Sunt celebru, scoate-ma de aici”: „Spune în p&%@ mea tot” | „O mârlănie jegoasă din partea unei femei”

Publicat: 10 sept. 2022, 13:12 Autor: Camelia Vedete

Bia Khalifa și Cornel Palade, scandal cu jigniri. Cornel Palade și Bia Khalifa sunt concurenți la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show-ul de la Pro Tv, difuzat duminica de la 20.00 și luni și marți de la 20.30, prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka.

Cornel Palade și Bia Khalifa s-au înțeles la început foarte bine! Cei doi își căutatu compania și făceau fel de fel de glume. Mai mult, blonda îl alinta „daddy” pentru că îl vedea ca pe un tată. Cei doi s-au și îmbrățișat de nenumărate ori.

Citește și: EXCLUSIV | Cornel Palade și Bia Khalifa MEGA – scandal partea a doua la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Ești neam prost. Te uiți în oglindă?” Replica: „Dă-te în killu’ meu!”

Bia Khalifa și Cornel Palade, îmbrățișări pătimașe

În ciuda faptului că blondina a susținut sus și tare că ea nu are nevoie de îmbrățișări și de astfel de gesturi tandre, Cornel Palade a ținut să-i demonstreze exact contrariul și a reușit. Nu doar că aceasta l-a strâns la pieptul ei, ba chiar a urmat un dialog care a stârnit râsetele celor care au asistat la întreaga scenă.

Citește și EXCLUSIV | Giani Kiriță, despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Sunt exploziv, iar asta o să deranjeze foarte mult”

Bia Khalifa: Eu sunt o persoană plină de ură, nu am nevoie de o îmbrățișare.
Cornel Palade: Mai taci din gură! Ești disperată după o îmbrățișare.
Bia Khalifa: Vino și cuprinde-mă! Dă-mi ceea ce vreau!
Cornel Palade: Mânca-i-aș gura ei de fată, păpușă de fată!
Bia Khalifa: M-a cuprins daddy (n.red tăticul).

În prima emisiune, Bia Khalifa s-a dus complet goală spre duș. Când a văzut-o Cornel Palade s-a îngălbenit la față: „Au, mamă. M-a luat ficatul, nu mai pot. Mi-e rău.”

Citește și EXCLUSIV | Cornel Palade, probleme la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Actorul nu s-a putut adapta! Ce a pățit? Medicii au intervenit!

Bia Khalifa și Cornel Palade, scandal cu jigniri: „Spune in p..a mea tot” | „O mârlănie jegoasă din partea unei femei”

Se pare că cei doi nu se mai înțeleg atât de bine în ultima perioadă. În emisiunea din această seară, Bia Khalifa și Cornel Palade se ceartă ca la ușa cortului. Cei doi au un schimb de replici dure, iar blonda nici nu mai ține cont de vârsta lui Cornel Palade.

Se pare că Bia Khalifa îi spune actorului să zică absolut tot ce îl nemulțumește, dar folosind cuvinte vulgare și de aici s-a iscat un întreg scandal.

Bia Khalifa: Spune în p&%@ mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu’! Te credea în primele zile, nu acum.

Cornel Palade s-a atacat imediat și i-a spus blondinei că are un comportament mârlănesc și jegos pentru o femeie.

Citește și: EXCLUSIV | Reacția concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după scandalul dintre Cornel Palade și Bia Khalifa: „Faptul că l-a înjurat în halul ăsta nu e scuzabil”

Citește și EXCLUSIV | Lidia Buble spune că se descurcă la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pentru că provine dintr-o familie săracă: “Aveam o scândură în baie și…”

Cornel Palade: Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct. A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât.

Bia nu se lasă mai prejos și ține să îi spună că așa vorbește ea și că nu a fost crescută de Cornel Palade ca să îi dea acum o educație

Bia Khalifa: Eu vorbesc cum vorbesc și în viața de zi cu zi, nu mă abțin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îți dau ție explicații. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos ești în fața mea. 

Citește și EXCLUSIV | Paul Diaconescu, secretele din spatele emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Am mâncat viermi de foame. Eram obligați să…”

Adela Popescu și Cabral Ibacka prezintă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Show-ul de televiziune, ce se filmează în Dominicană, și este prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka, supune cele 12 celebrități la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor.

Astfel, Lidia Buble, Anisia Gafton Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade sunt izolați, departe de casă, fără acces la telefon sau internet.

Aceștia trăiesc sub cerul liber, într-o junglă plină de animale și insecte și se hrănesc cu preparate culinare greu de privit și mirosit pe baza de viremi, gândaci sau tarantule și nu numai.

Publicat: 10 sept. 2022, 13:12 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă